Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tajomstvo Titanicu odhalené: Potvrdilo sa to, čo diváci roky tušili!
Zdielať na

Tajomstvo Titanicu odhalené: Potvrdilo sa to, čo diváci roky tušili!

Zdroj: vox.com

Leonardo DiCaprio nie je taký talentovaný, ako sa môže zdať.

V známej scéne, v ktorej sa Rose vyzlečie pred Jackom a povie jednu z najikonickejších hlášok "namaľuj ma, ako jedno z tvojich francúzskych dievčat", nie je všetko tak ako sa zdá. Jack maľuje Rose nahú, na sebe má len šperk. Skica, ktorú však vo filme vidíme nie je nakreslená Leonardom DiCapriom. 

Nákres v skutočnosti vyhotovil režisér James Cameron. V rozhovore so Stephenom Colbertom z roku 2017 to priznala priamo Kate Winslet. " V skutočnosti to nakreslil Jim Cameron. Možno o tom nikto doteraz nevedel," povedala. Prezradila tiež, že ju nekreslil  nahú, ale v župane. Cameron veľmi rád kreslí a v roku 2021 uverejnil svoj osobný archív skíc. "Svoje nahé fotky nepodpisujem. Cítim sa z toho nepríjemne. Prečo by som to robila? Fanúšikovia ma o to často prosia, ale pritom nie je to ani fotka, len snímka z obrazovky," povedala. 

​Legendárny príbeh lásky vo filme, Titanic, oslavuje už svoje 25. výročie uvedenie do kín. Pri tejto príležitosti vám prinášajú filmové štúdia Paramount Pictures a 20th Century Studios obnovenú kino premiéru tohto filmového skvostu od režiséra Jamesa Camerona v remastrovanej verzii v 4K 3D a s vysokou snímkovou frekvenciou. V kinách si ju môžete pozrieť už v týchto dňoch.

Najčítanejšie