Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Lepšiu herečku vybrať nemohli! Takto vyzerá seriálová Pamela Anderson v ikonických plavkách!
Zdielať na

Lepšiu herečku vybrať nemohli! Takto vyzerá seriálová Pamela Anderson v ikonických plavkách!

Zdroj: looper.com

Lily James je naozaj tvárna herečka a v najnovšom seriáli si zahrá ikonu 90-tych rokov - Pamelu Anderson.

Lily, ktorá má 32 rokov, si prešla už mnohými úlohami. Niektoré boli náročnejšie ako iné, avšak pre túto sa zmenila asi najviac. Hoci herečka môže ďakovať aj šikovným maskérom, sama zistila, aké to je nosiť umelé implantáty vo veľkosti dvojitého D. Presne také totiž mala aj Pamela. Samozrejme, britská herečka si pre túto úlohu neľahla po nôž, no na fotkách z nakrúcania to vyzerá naozaj presvedčivo a samotná Lily pôsobí dojmom, že si úlohu naozaj užíva. 

Kamarát herečky pre magazín Sun prezradil, že Lily má naozaj rada svoje nepravé prsné implantáty a vďaka ním sa vie do postavy oveľa lepšie vžiť.

Verili by ste, že na fotke je Lily a nie Pamela? 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa bizzy news (@bizzynews)

Lily pridala na svoj Instagram aj fotku, ktorou všetkých presvedčila, že rozdiel medzi ňou a Pamelou nebude takmer žiadny. Pod fotkou je vidieť mnoho komentárov od jej celebritných kamarátov, ktorý túto transformáciu nevedia vynachváliť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily James (@lilyjamesofficial)

V seriáli Pam & Tommy si Pameliného bývalého partnera zahrá herec Sebastian Stan, ktorý tiež podstúpil nevídanú premenu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sebastian Stan (@imsebastianstan)

V jednej z vedľajších úloh sa objaví komik a herec Seth Rogen, ktorý priznáva, že premeny jeho kolegov sú oveľa viac "cool", než tá jeho. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pam & Tommy (@pamandtommyonhulu)

Seriál sa má zamerať na uniknuté domáce porno spomínaného páru a to, samozrejme, vyvolalo diskusiu. Jedna z najznámejších tvári, ktorá nie je spokojná s nakrúcaním tohto seriálu, je Courtney Love. Tá sa vyjadrila, že si na uniknuté video pamätá a považovala to za nechutné vtedy a o to viac je to podľa nej  nechutné teraz. Pamela ani Tommy sa k spomínanému seriálu zatiaľ nevyjadrili. 

Najčítanejšie