Skoro jasno
21°
Bratislava
Aké je to pracovať 10 rokov pre Marvel? Tom Hiddleston prezradil niečo aj o svojom pripravovanom seriáli!
Zdielať na

Aké je to pracovať 10 rokov pre Marvel? Tom Hiddleston prezradil niečo aj o svojom pripravovanom seriáli!

Zdroj: ew.com

Kto by sa netešil na seriál o jednom z najlepších záporákov Marvelu?

Disney+ si pre nás pripravilo seriál o Lokim, ktorý bude sledovať príbeh Thorovho brata. Magazín Entertainment Weekly sa so 40-ročným hercom, Tomom Hiddlestonom, porozprával nielen o tomto seriáli.

ew.com

Seriál Loki je zameraný na udalosti, ktoré sa stali po tom, čo ukradol Tesseract počas toho, ako ho chceli ukradnúť Avengeri. Nanešťastie, Loki si s kameňom dlho neužil, keďže ho hneď našla organizácia, ktorá dozerá na správne plynutie času. Spolu budú musieť opraviť niektoré udalosti, ktoré sa počas tejto krádeže stali. "Loki je mimo kontroly a v prostredí, ktoré nepozná, mimo svojej komfortnej zóny, nestabilný a nechová sa ako zvyčajne," povedal Tom. 

ew.com

"Na Thorovi som s radosťou pracoval. Pamätám si, že som sa cítil veľmi nadšene a je to niečo, čo Chris a ja zdieľame a sme sa šťastní, že sme pri tom mohli byť. Vložili sme do toho celú našu dušu, pretože sme vedeli, že máme príležitosť robiť niečo, čo má zmysel," pokračoval. 

ew.com

Ak ste Lokiho fanúšikom, už určite viete, že ho vo filme Avengers: Nekonečná vojna zabil samotný Thanos. Tomovi to umožnilo viac preskúmať túto postavu. "Keď sa Loki tak často mení, vie vôbec, kým je? Pod tými všetkými maskami, pod šarmom a múdrosťou, ktorá je jeho obranou. Vie sa na to pozrieť a byť dostatočne statočný, aby na to prišiel? Myslím si, že všetky tieto myšlienky sú v celom seriáli, sú to myšlienky identity, sebapoznávania, akceptácie samého seba a náročnosti toho všetkého."

ew.com

"Stále to ostane ako jedna z najintenzívnejších, najprínosnejších skúseností v mojom živote. Je to seriál o čase a jeho hodnote a aj o tom, čo znamená byť nažive," dokončil Tom. Seriál bude na streamovacej službe Disney+ dostupný už od 9. júna.

ew.com

Najčítanejšie