Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zmizli z obrazoviek! Čo sa stalo s týmito hviezdami, ktorým kedysi ležal pri nohách celý svet?
Zdielať na

Zmizli z obrazoviek! Čo sa stalo s týmito hviezdami, ktorým kedysi ležal pri nohách celý svet?

Nie je ľahké dostať sa do Hollywoodu, no je až príliš ľahké z neho odísť. Ktoré hviezdy už nevidíme na plátnach či obrazovkách?

Cameron Diaz

Cameron Diaz hrala v niekoľkých vysokorozpočtových filmoch a nebolo človeka, ktorý by nevedel, kto je. Za 20 rokov kariéry si zahrala v niekoľkých naozaj skvelých filmoch a možno ju to unavilo a rozhodla sa skončiť s herectvom úplne. Vo filme sa neobjavila už 7 rokov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Diaz (@camerondiaz)

Freddie Prinze Jr.

Na konci 90. rokov a začiatkom milénia to vyzeralo tak, že Freddie bol na každej americkej stanici. Avšak zrazu začal hrať menej a menej a od veľkých filmových projektov sa presunul do televízie. Neskôr začal pracovať len ako dabingový herec. Jeho posledná veľká úloha bola v roku 2008.

Zooey Deschanel

Keď bola odpremiérovaná romantická komédia 500 dní so Summer, vyzeralo to tak, že Zooey konečne zahviezdi v Hollywoode. Podarilo sa to jej kolegovi, Josephovi Gordonovi-Levittovi, avšak Zooey sa presunula k televíznym projektom. Aj ona sa však najviac venuje dabingu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

Meg Ryan 

Meg sa v 80. a 90. rokoch objavila snáď v každej romantickej komédii. Mala obrovský vplyv na tento žáner a milióny fanúšikov po celom svete. Avšak na začiatku milénia zrazu zmizla. Niektorí ľudia si myslia, že išlo o problémy v jej súkromnom živote, niekto si zas myslí, že bola len unavená. Momentálne sa táto herečka objavuje najmä v televíznych projektoch a skúsila si už aj úlohu režisérky. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meg Ryan (@megryan)

Jack Nicholson 

Žijúca legenda, Jack Nicholson, si v podstate môže robiť, čo chce. Avšak už 11 rokov nehrá vo filmoch a nezobral žiadnu novú úlohu. Hovorilo sa o tom, že by sa mohol objaviť v americkej verzii nemeckého filmu Toni Erdmann, no nakoniec si to rozmyslel.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JACK NICHOLSON (@jacknicholsonofficial)

Najčítanejšie