Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Herečka Glenn Close prezradila, čo jej v detstve spôsobilo traumu a ako si to uvedomila!
Zdielať na

Herečka Glenn Close prezradila, čo jej v detstve spôsobilo traumu a ako si to uvedomila!

Zdroj: people.com

Možno mnohí z vás nevedeli, že Glenn Close vyrastala v konzervatívnej náboženskej organizácii.

Glenn Close sa zúčastnila na rozhovore s Oprah Winfrey v sérii The Me You Can´t See a prezradila, že vyrastala v náboženskej organizácii, ktorú ona sama nazvala kultom.

"Od svojich 7 až po 22  rokov som patrila do skupiny zvanej MRA. Bol to v podstate kult. Každý sa tam riadil rovnakými vecami a bolo tam veľmi veľa pravidiel, veľmi veľa kontroly. Z dôvodu, akým sme boli vychovávaní, som si myslela, že všetko, čo pre seba robím, je sebecké," vysvetlila. 

bustle.com

Dr. William Taliaferro Close, otec spomínanej herečky, sa pridal do skupiny v roku 1954 a bývali spolu vo Švajčiarsku. Glenn povedala, že zažila skutočnosti, ktoré jej ovplyvnili život a schopnosť nájsť si životného partnera. Herečka bola vydatá trikrát. "Myslím, že je ohromujúce, že som si niečo prežila v takom skorom veku a stále to má potenciál byť deštruktívne. Myslím, že je to trauma z detstva. Pre emocionálnu devastáciu a psychológiu kultu som nebola úspešná vo svojich vzťahoch a nevedela som nájsť stáleho partnera a je mi to ľúto. Myslím si, že je to prirodzené sa takto spájať," priznala. 

Herečka sa momentálne presťahovala do Montany, aby bola bližšie k svojej rodine. Zdá sa, že si niektoré veci začala uvedomovať a pravdepodobne je pre ňu len dobré, že o tom dokáže aj verejne hovoriť. 

Najčítanejšie