Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Seriál Koruna prezradil svoje plány na piatu sériu: Hľadajú túto postavu!
Zdielať na

Seriál Koruna prezradil svoje plány na piatu sériu: Hľadajú túto postavu!

Zdroj: digitalspy.com

Každá séria je snáď lepšia a lepšia. Môže za to aj fakt, že sa čím ďalej tým viac blížime k udalostiam, ktoré si môžeme aj pamätať.

Tvorcovia seriálu Koruna hľadajú mladíka, ktorý vyzerá ako princ Harry. Štvrtá séria nás dostala aj vďaka skvelým výkonom Emmy Corrin a Josha O'Connora, ktorí hrali princeznú Dianu a princa Charlesa. Samozrejme, dobre vieme, čo sa s ich vzťahom stalo a do tohto manželstva patria určite aj ich deti - William a Harry.

Každý je zvedavý najmä na Dianu a na to, ako tvorcovia naložia so zobrazením jej smrti. Viacerí sa nevedia dočkať aj neslávneho rozhovoru, ktorý Diana poskytla pre BBC v roku 1995. Určite nazrieme viac aj do aférky Charlesa s Camillou Parker-Bowles. Je viac než isté, že väčší priestor dostanú aj mladí princovia. Malého Williama sme už mali možnosť vidieť a teraz je na rade Harry. Zástupcovia Netflixu údajne potvrdili, že hľadajú chlapca, ktorý má približne 7 rokov.

hellomagazine.com

Herec, ktorý bude hrať mladého princa Harryho musí mať prirodzene ryšavé vlasy a modré oči. Musí však mať jednu špecifickú vlastnosť, a tou je, že musí byť dobrý plavec a voda by mala byť jeho živel. Uvidíme teda, čo si pre nás pripravili v piatej sérii tohto veľmi obľúbeného a sledovaného seriálu. 

Najčítanejšie