Skoro jasno
15°
Bratislava
Od De Nira až po Vicu Kerekes: Do kín prídu čoskoro aj tieto skvelé novinky!
Zdielať na

Od De Nira až po Vicu Kerekes: Do kín prídu čoskoro aj tieto skvelé novinky!

Zdroj: facebook Greek Fan Club

V júni a v júli sa môžete tešiť na tieto filmy.

1. Začiatkom júna rozohrajú v kinách herecký koncert Robert De Niro, Morgan Freeman a Tommy Lee Jones, ktorí v retro komédii PODFUK ZA VŠETKY PRACHY všetkým dokážu, že ešte rozhodne nepatria do starého železa. Podfuk za všetky prachy je ideálny film na relax a zlepšenie nálady, čo dnes asi takmer všetci potrebujeme. Film má premiéru 10. júna.

2. Ak sa chcete radšej báť, ako smiať, alebo len skrátka milujete snímky plné napätia a hutnej atmosféry, potom bude pre vás ako stvorený ďalší júnový premiérový film – hororový triler BEŽ! Ten rozpráva príbeh 17-ročnej Chloe, ktorá je pripútaná k invalidnému vozíku a vyrastá izolovaná od sveta iba so svojou mamou Diane. Diane je na prvý pohľad milujúca, oddaná a starostlivá matka, no s pribúdajúcou snahou dcéry o osamostatnenie sa začne prejavovať jej temnejšia stránka. V hlavnej úlohe Sarah Paulson. Film má premiéru 17. júna.

3. Očakávaná česko-slovenská komédia MATKY pristupuje k problematike rodičovstva a rodinných vzťahov s dávkou irónie, humoru a zdravého nadhľadu. Snímka, ktorej sa už mnohé maminy nemôžu dočkať, bude mať premiéru v kinách 24. júna.

Hlavné postavy Sára, Eliška, Hedvika a Zuzana sú najlepšie kamarátky a zároveň matky. Svoje tváre im pred kamerou „požičali“ štyri mimoriadne populárne české a slovenské herečky. Hana Vagnerová sa vo filme objaví priamo na pôrodnej sále, Petra Hřebíčková ako žena medzi dvomi mužmi, Sandra Nováková zasa v úlohe ustráchanej samoživiteľky a Gabika Marcinková ako budúca mamička.

4. Na komediálnej vlne sa povezie aj mesiac júl, ktorý zároveň prinesie čerstvú dávku „nadupanej“ filmovej akcie a ďalších hereckých hviezd. 15. júla zavítajú do slovenských kín Ryan Reynolds, Salma Hayek a Samuel L. Jackson, ktorí budú v pokračovaní obľúbenej akčnej „pecky“ Zabijakov osobný strážca zachraňovať Európu pred šialeným miliardárom s tvárou Antonia Banderasa.

5. Júlovú ponuku BONTONFILMU uzatvára opäť komédia, tentokrát však romantická. Snímka SNÚBENEC ALEBO MILENEC? so sympatickou Vicou Kerekes, sa dostane do našich kín 29. júla. Príjemná letná komédia sleduje príbeh tridsiatničky Dory, ktorá má problémy v láske aj v podnikaní. Muž jej života (Miklós Bányai) ju náhle opustil a zasnúbil sa s inou. No aj nenaplnená láska môže byť sladká, a tak si Dora otvorí cukráreň, v ktorej predáva koláčiky pomenované po nešťastných ľúbostných pároch z filmovej histórie.

Snúbenec alebo milenec_Vica Kerekes

Snúbenec alebo milenec_Vica Kerekes

Bontonfilm

​Romantické príbehy však akosi nedokážu zaplatiť účty a šarmantnej cukrárke čoskoro hrozí krach. Dora sa odmieta vzdať a vymyslí rafinovaný plán – zoženie si falošného manžela (László Mátray), z prostorekého malého suseda (Erik Gyarmati) urobí svojho adoptívneho syna a prihlási sa do súťaže o finančnú podporu pre rodinné firmy. Cesta za vysnívaným balíkom peňazí však nebude taká jednoduchá. Medzi súťažiacimi je totiž aj Dorin ex so svojou novou láskou...

Snúbenec alebo milenec

Snúbenec alebo milenec

Bontonfilm

Najčítanejšie