Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Králik Peter je na úteku: Čo si pripravilo pokračovanie tohto úspešného filmu?
Zdielať na

Králik Peter je na úteku: Čo si pripravilo pokračovanie tohto úspešného filmu?

Zdroj: Itafilm

Už od 17. 6. 2021 je v slovenskom dabingu v kinách film Králik Peter na úteku a vy by ste si ho nemali nechať ujsť.

Bude Králik Peter ďalšou veľkou hollywoodskou franšízou? Vracia sa už s druhým filmom a hoci sa ešte ani len nedostal do kín, už sa šušká o trojke.

Itafilm

Režisér a scenárista Will Gluck sa chce chytiť príležitosti rozpovedať čo najviac príbehov o smelom a šikovnom králikovi. "Je tu toho ešte veľa, čo by sme mohli povedať. Petrov príbeh rozhodne nie je dokončený a je ešte mnoho postáv, do ktorých sa divák môže zamilovať a mohli by rozšíriť tento svet. Záleží však na tom, ako sa im bude páčiť táto druhá časť," povedal Will, ktorý tiež pripomína, že tento svet je veľmi bohatý na príbehy a to konkrétne 53 príbehov so 128 postavami.

Do tohto filmu sa vracia aj pôvodné obsadenie. "Uvedomujem si, že je úplne privilégium dabovať túto postavu," povedal James Corden, ktorý v pôvodnom znení prepožičal hlas samotnému Petrovi. A čo ostatné postavy z filmu? "Urobila by som to hneď. Hneď zajtra by som sa vrátila robiť tieto filmy. Má to veľa spoločného s režisérom Willom, robí z toho naozaj nádhernú vec a je veľmi slobodný, vtipný a šialený. A taktiež veľmi dobre rozumie, čo s tým chce robiť," povedala Elizabeth Debicki, ktorá vo filme dabuje Mopsy. 

Film Králik Peter bude v našich kinách už 17. 6. 2021. 

Najčítanejšie