Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mark Wahlberg mal počas jedného mesiaca neskutočnú diétu: Zvládli by ste jesť toľko kalórií?
Zdielať na

Mark Wahlberg mal počas jedného mesiaca neskutočnú diétu: Zvládli by ste jesť toľko kalórií?

Zdroj: foxnews.com

Herec sa pripravuje na svoj nový film Stu.

Mark Wahlberg sa virtuálne porozprával s moderátorom Jimmym Fallonom v jeho šou. Herec momentálne pribral približne 10 kíl, pretože bude hrať vo filme o boxerovi, z ktorého sa stal kňaz. 

Fallon v šou ukázal, ako vyzerá Mark po trojtýždňovej premene. Zaujímalo ho, ako je to pri jeho tvrdom režime a zdravom životnom štýle možné. "Je to tými fúzami. Nanešťastie, musel som počas dvoch týždňov konzumovať 7000 kalórií denne a počas ďalších dvoch týždňov som jedol 11 tisíc kalórií. Bola to sranda asi prvú hodinu. A potom to bolo veľmi náročné. Keď chudnete, viete, musíte sa do toho len pustiť, nejete a cvičíte. A toto, aj keď ste plný, musíte vstať a najesť sa. Jedol som každé 3 hodiny," priznal Mark. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Herec práve oslávil 50 rokov a priznal, že s pribúdajúcim vekom je preňho o dosť ťažšie chudnúť či naberať na váhe. Čo ho teda motivuje? "Raz, keď sa metabolizmus začne spomaľovať, je to naozaj náročné. Chcel som tento film nakrútiť už pred šiestimi rokmi a máme len 30 dní na nakrúcanie a tak naozaj chcem, aby to bolo čo najlepšie. Je to šialené, pretože som to musel vo veľkej miere financovať z vlastného vrecka. Takže som sedel na bombe, ktorú som si sám vyrobil a v takomto prípade vám idú veci veľmi rýchlo," povedal Jimmymu. 

Mark je síce asi v najhoršej forme za posledné roky, avšak veríme, že to za ten film stálo. 

Najčítanejšie