Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Kaley Cuoco sa ponúkla, že odkúpi koňa z olympiády: Mala na to takýto dôvod!
Zdielať na

Kaley Cuoco sa ponúkla, že odkúpi koňa z olympiády: Mala na to takýto dôvod!

Zdroj: pedestrian.tv

Kaley sa po incidente na olympiáde v Tokiu rozhodla, že zachráni úbohé zviera.

Aj olympijské hry majú svoje incidenty, ktoré môžu zasiahnuť filmový svet. Ten najnovší súvisí s nemeckou päťbojárkou, ktorá udrela svojho koňa. To sa dotklo herečky Kaley Cuoco, mimochodom vydatej za trénera koní Karla Cooka, a zdieľala niekoľko príbehov na svojom Instagrame, kde sa ponúkla, že koňa s menom Saint Boy, odkúpi. 

"Cítim, že je mojou povinnosťou komentovať túto hroznú udalosť. Toto nie je olympijské skákanie. Toto bolo nechutné, násilnícke správanie v športe a mnohými spôsobmi. Tento tím by mal byť zahanbený," napísala Kaley a pripojila fotky jazdkyne Kim Raisner, ako plače. " Tvoja krajina nemôže byť na teba ani tvoj tím pyšná.  Mala by si sa hanbiť a Boh ochraňuj každé zviera, s ktorým prídeš do kontaktu," pokračovala herečka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Kaley známa najmä zo seriálu Teória veľkého tresku dodala: "Odkúpim toho koňa a ukážem mu život, ktorý by mal mať. Povedzte si svoju cenu." Neskôr však napísala, že to nemyslela vážne. Kim Raisner bola z olympijských hier vylúčená aj ako trénerka z mužskej disciplíny a tak môže byť Kaley aspoň trochu pokojná. 

Najčítanejšie