Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kto nahradí Whitney Houston v remakeu kinohitu Osobný strážca?
Zdielať na

Kto nahradí Whitney Houston v remakeu kinohitu Osobný strážca?

Zdroj: nme.com

Scenárista Matthew López súhlasil, že napíše scenár pod jednou podmienkou. Má totiž vlastnú predstavu o hlavnej hrdinke.

Matthew López je výhercom prestížnej ceny Tony a momentálne sa podieľa na písaní scenára remakeu filmu Osobného strážcu. Robí to však pod podmienkou, že hlavná hrdinka bude pochádzať z Latinskej Ameriky. 

Film zastrešuje štúdio Warner Bros. a pôjde o prerábku svetoznámeho filmu z roku 1992, v ktorom okrem Whitney Houston hral aj Kevin Costner. "Je to veľká zábava. Keď ma Warner Bros. oslovili s nápadom, rýchlo som im povedal, že chcem, aby bola hlavná hrdinka z Latinskej Ameriky. Súhlasili," povedal López. Uvažuje sa dokonca nad tým, že do filmu zakomponujú homosexuálny vzťah. 

ew.com

"Namiesto toho, aby sme to stavali na príbehu veľkej hviezdy, ktorú hrala Whitney Houston, zameriame sa na mladú speváčku, ktorá sa práve stala slávnou. Bude to o tom, ako sa jej život zmenil cez noc. V 21. storočí to znamená, že okamžite bude potrebovať ochranku," dodal scenárista a my už vieme, kam tento príbeh pravdepodobne povedie. Hoci nie je isté, koho sa do hlavnej úlohy rozhodnú obsadiť, remake si určite nájde svojich fanúšikov. 

Najčítanejšie