Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sám doma tento rok čaká reboot: Objaví sa v ňom aj Macaulay Culkin?
Zdielať na

Sám doma tento rok čaká reboot: Objaví sa v ňom aj Macaulay Culkin?

Zdroj: ew.com

Disney+ pre nás pripravuje prerábku najznámejšieho vianočného filmu.

Novinka s názvom Home Sweet Home Alone bude rebootom ikonického filmu Sám doma z 90. rokov. Už tento týždeň sme mali možnosť vidieť prvý trailer na tento film. Mnohí sa však pýtajú, či sa v ňom náhodou neobjaví aj Macaulay Culkin. 

Hviezda filmu Sám doma však na Twitter napísal: "Ahojte všetci. Chcem vám len napísať, keďže sa ma na to mnohí pýtajú: NEOBJAVÍM sa v reboote filmu Sám doma. Všetkým, ktorí sa do tohto projektu zapojili, želám veľa šťastia." Ak by sa teda predsa len vo filme objavil, išlo by asi o vianočný zázrak. 

Reboot bol prvýkrát ohlásený v roku 2019 a hlavnú postavu si zahrá Archie Yates, ktorého môžete poznať z filmu Králiček Jojo. Hlavného hrdinu Maxa zabudne rodina doma a odletia na prázdniny do Tokia. Rovnako, ako Kevin, aj Max je zo začiatku šťastím bez seba. Problémom však je, že jeden manželský pár sa snaží vylúpiť dom, v ktorom žije. Príbeh zostáva takmer rovnaký, avšak o niečo modernejší a s inými postavami. To, či dokáže presvedčiť verných fanúšikov filmu Sám doma, uvidíme už tieto vianočné sviatky. 

Najčítanejšie