Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Herečka z Harryho Pottera otvorene o súboji s poruchou príjmu potravy!
Zdielať na

Herečka z Harryho Pottera otvorene o súboji s poruchou príjmu potravy!

Zdroj: thenews.com.pk

Evanna Lynch dúfa, že vo svojej autobiografii ukáže fanúšikom svoju skutočnú tvár.

Možno sa to nezdá, no herci z filmov o Harrym Potterovi sú už dospelí ľudia a mnohí už majú po tridsiadke. Herečka Evanna Lynch, ktorá vo filmoch hrala nepopulárnu Lunu Lovegoodovú už dokonca vydala autobiografiu, v ktorej píše aj o nepríjemných veciach, ktoré sa jej v živote stali. 

Evanna sa v knihe venuje aj strašnej chorobe, ktorou trpela. Bola ňou anorexia a opisuje aj priebeh toho, ako sa z nej vyliečila mentálne aj fyzicky. "Už nemám poruchu príjmu potravy. Už roky jem normálne, som zdravá a mám správne návyky. A je to rôzne, niekto sa ma prednedávnom opýtal ,či je to ako alkoholizmus, či do toho môžem znova spadnúť. Povedala som, že nie, pretože jesť musíme. Musím si nájsť spôsob, ako sa to učiť robiť tak, aby to pre mňa fungovalo. Len tak sa viem naozaj uzdraviť a posunúť sa v živote ďalej. Myslím si, že moje uzdravovanie pokračuje," priznala sa. 

vegsoc.org

Herečka už o anorexii hovorila aj v minulosti. Celé to začalo, keď mala 11 rokov a už v tomto veku bola hospitalizovaná. Evanna chce o tejto chorobe rozprávať a aj to je dôvod, prečo sa práve teraz rozhodla napísať knihu, kde otvorene priznáva, čím trpela.  

Najčítanejšie