Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ryan Reynolds sa otvorene príznáva k problému: Prácou som to nevyriešil!
Zdielať na

Ryan Reynolds sa otvorene príznáva k problému: Prácou som to nevyriešil!

Zdroj: self.com

Herec Ryan Reynolds je jeden z najvtipnejších mužov v Hollywoode. Aj jeho však trápia bežné veci, akými sú napríklad úzkosti.

Ryan Reynolds je obľúbeným hercom, ktorý rozosmieva celé generácie ľudí. V novembrovom čísle pre magazín WSJ. sa tento 45-ročný herec rozhovoril aj o probléme, ktorý v súčasnosti trápi mnoho ľudí. Sú ním úzkostné stavy. 

Herec priznáva, že kedysi pracoval príliš veľa a nepripúšťal, aby bolo jeho duševné zdravie čo i len malým problémom v jeho živote. "Väčšinou som si toho nabral viac, než som dokázal zjesť. Možno to je len moja kanadská citlivosť, no keď som povedal, že niečo urobím, musel som to splniť. Nepozeral som sa pritom na to, čo bolo pre mňa dobré. Príliš som sa na veci viazal a to je hnacím motorom pre úzkosti. V noci som nevedel spať a prehrával som si v hlave každú jednu možnú vec, ktorá sa môže stať. Tieto úzkosti som kedysi zahnal prácou a len som chcel všetko splniť," priznal Ryan. 

WSJ.

Herec priznal, že si od práce musel dať na chvíľu pauzu a zamerať sa na prítomný okamih. Práve Ryanove dcéry, James, Inez a Betty, ho inšpirovali k tomu, aby o problémoch s psychickým zdravím hovoril. "Mám doma tri dcéry a súčasťou mojej práce, ako rodiča, je ovplyvňovať ich správanie a pripraviť ich na to, aké je to byť smutný, mať úzkosti či byť nahnevaný. V živote je miesto pre všetky tieto emócie. Domov, v ktorom som vyrastal, ma na to nepripravil. A nechcem tým povedať, že ma moji rodičia zanedbávali, ale pochádzali z inej generácie. Súčasťou toho, čo robím, je búranie stigmy a rozprávanie o duševnom zdraví. Viem, že keď som padol na samé dno, zvyčajne to bolo preto, že som sa cítil sám v tom, čo som pociťoval. Myslím si, že je dôležité o tom hovoriť. Nemusíme sa nad tým pozastavovať alebo nad tým lamentovať, ale keď o tom hovoríte vy, môže to pomôcť iným ľuďom," povedal. Súhlasíte s ním? 

Najčítanejšie