Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Psychické problémy pre nakrúcanie: Takto dopadla Lady Gaga!
Zdielať na

Psychické problémy pre nakrúcanie: Takto dopadla Lady Gaga!

Zdroj: hola.com

Do úlohy sa vžila tak veľmi, že mala problém s návratom do reality.

Speváčka a herečka Lady Gaga bude hrať v pripravovanom filme Klan Gucci Patriziu Reggiani, ženu ktorá dala zabiť svojho exmanžela Maurizia Gucciho. Toho bude v snímke stvárňovať Adam Driver. 

Lady Gaga sa najnovšie objavila na obálke britského Vogue, v ktorom sa nachádza aj rozhovor s touto hviezdou. V ňom prezradila, čím si musela prejsť počas nakrúcania Klanu Gucci. 

"Mala som psychické problémy, najmä na konci filmovačky. Buď som bola v mojej hotelovej izbe, pričom som sa správala a rozprávala ako moja postava, alebo som bola na pľaci, kde som bola tiež len Patriziou. Pamätám si, že som sa v Taliansku išla prejsť s klobúkom na hlave. Dva mesiace som nikde nebola a spanikárila som. Myslela som si vtedy, že som na pľaci," priznala.

Page Six

Jej problémy však zasiahli viacero oblastí jej života. "Budem k vám úprimná a otvorená: Žila som ako Patrizia rok a pol, z toho som jej prízvukom rozprávala 9 mesiacov. Ani mimo filmovania som to neporušila. Zostávala som ňou. A rozprávať jej prízvukom, keď som mala blond vlasy, bolo pre mňa takmer nemožné. Neustále som si musela farbiť vlasy a začala som žiť životom, kde všetko, na čo som sa pozrela, čoho som sa dotkla alebo čo som si všimla, sa menilo na peniaze," povedala. Lady Gaga si svoju postavu určite dopodrobna naštudovala. Samotná Patrizia, ktorá si vo väzení odsedela 18 rokov, stále hovorí, že celý incident s vraždou jej exmanžela, bolo nedorozumenie. 

Klan Gucci bude v kinách od 25. novembra. 

Najčítanejšie