Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Najlepšia rada, akú som kedy dostala! Čo povedala Dakote Johnson kolegyňa?
Zdielať na

Najlepšia rada, akú som kedy dostala! Čo povedala Dakote Johnson kolegyňa?

Zdroj: MTV

Dakota Johnson sa dostala do povedomia najmä vďaka trilógii 50 odtieňov sivej. No nebolo také jasné, že sa v nej vôbec objaví.

Vo svojom novom rozhovore pre The Hollywood Reporter herečka Dakota Johnson prezradila, akú radu dostala od svojej kolegyne Emily Blunt. Bolo to pred nakrúcaním prvého filmu 50 odtieňov sivej, keď mala pochybnosti o tom, či ho vôbec nakrútiť alebo nie. 

"Nemohla som o tom  s nikým hovoriť. Nikto v mojej rodine to nevedel. Obsadili ma do toho filmu a pamätám si, že som sa rozprávala s Emily Blunt a opýtala som sa jej, či by som túto trilógiu mala robiť. Chcela som mať výnimočnú kariéru a chcela som robiť určitý druh filmov. Vedela som, že týmto sa isté veci zmenia. Emily mi povedala, že ak cítim, že to tak má byť, mám tú úlohu zobrať. Povedala, že stále mám robiť iba to, čo chcem," povedala Dakota. Filmy zarobili viac ako miliardu dolárov a získali si fanúšikov po celom svete. "Cítim, že som pre 50 odtieňov sivej nebola zaškatuľkovaná do úloh, ktoré by som nechcela. Mohla som sa vydať aj iným smerom, ale to nebolo to, čo by ma zaujímalo," priznala. 

Don Johnson a Dakota

graziamagazine.com

Dakota v rozhovore rozprávala aj o dôležitosti mentorov a spolupráce s ľuďmi, ktorým môže veriť po pracovnej stránke. "Chcela som pri tých ľuďoch rásť. Nemám záujem dostať sa vyššie na úkor niekoho iného. Dôvera v ľudí je pre mňa veľmi dôležitá a dôležité je aj to, aby ľudia v tomto biznise dôverovali mne," dodala herečka. Herectvo je v Dakotinej rodine bežné, no rozprávala aj o tom, aké to pre ňu bolo vyrastať v takej slávnej rodine. "Mali sme pravidlo, že pokiaľ ostaneme na škole, budeme dostávať peniaze. Po strednej sa ma mama spýtala, či pôjdem na vysokú a ja som jej povedala, že to sa nestane. Samozrejme, vedela som, že to znamená, že nebudem od nej dostávať žiadne peniaze," spomína. Tri týždne na to si našla prácu vo filme Sociálna sieť. O ponuky nemá núdzu a veríme, že ju ešte v mnohých zaujímavých rolách uvidíme. 

Najčítanejšie