Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Všetko je nakoniec inak: Najsexi mužom za rok 2021 je tento päťdesiatnik!
Zdielať na

Všetko je nakoniec inak: Najsexi mužom za rok 2021 je tento päťdesiatnik!

Zdroj: people.com

Hoci už má cez 50 rokov, na svoj vek vôbec nevyzerá a láme srdcia ženám už niekoľko desaťročí. Tento týždeň sa však hovorilo o tom, že najsexi mužom za rok 2021 má byť Chris Evans. Ako sa ukázalo, bola to klamlivá informácia.

Paul Rudd len ťažko akceptuje to, že je najsexi mužom tohto roka. Herec, ktorý má 52 rokov, má však všetko, čo by niekto s týmto prívlastkom mal mať. Je milý, šarmantný a práce sa nebojí. 

"Viem, že keď sa ľudia dopočujú o tom, že som najsexi muž na planéte, tak to nebudú chápať. Toto nie je falošná skromnosť. Existuje množstvo ľudí, ktorí by mali dostať toto ocenenie predo mnou," povedal. Tento mesiac má mať na Apple TV+ premiéru seriál The Shrink Next Door a taktiež film Krotitelia duchov: Dedičstvo. Napriek tomu, že jeho fanúšikovská základňa rastie, doma má už 18 rokov stabilný vzťah s manželkou Julie. Paul má 2 deti - Jacka, ktorý má 17 a Darby, ktorá má 12 rokov. 

People

"Keď o sebe rozmýšľam, vnímam sa ako manžel a otec. Voľný čas trávim najmä s rodinou. Moja manželka bola týmto ocenením ohromená. Bola veľmi milá, keď som jej to povedal. Po tom, čo sa chvíľu smiala, povedala, že vybrali správne. Pravdepodobne nehovorila pravdu, ale čo iné mala povedať?" zasmial sa Paul. Herec si myslí, že mu získanie tohto titulu kamaráti dajú poriadne vyžrať, avšak zdá sa, že je za každú srandu. "Dúfam, že ma teraz budú pozývať na nejaké sexy večere s Clooneym, Pittom alebo B Jordanom. Rátam s tým, že sa budem objavovať na jachtách. Teším sa, že svoj život obohatím o jachtárske skúsenosti. Pravdepodobne sa mi bude oveľa lepšie rozjímať. Určite mi titul najsexi muž roka pomôže stať sa viac hĺbavým a mysterióznym. Teším sa na to," žartoval. My sa na to tešíme tiež a veríme, že si titul najsexi muž roka 2021 bude užívať naplno. 

Najčítanejšie