Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Toto je ELVIS: Svetoznámy režisér ukázal prvé zábery z filmu o kráľovi Rock 'n' Rollu!
Zdielať na

Toto je ELVIS: Svetoznámy režisér ukázal prvé zábery z filmu o kráľovi Rock 'n' Rollu!

Zdroj: .joblo.com

Film príde do kín 24. júna 2022.

Baz Luhrmann, režisér filmov Romeo a Julia, Veľký Gatsby či Austrália ukázal prvé zábery z pripravovanej novinky o Elvisovi Presleym. Túto ikonu bude hrať Austin Butler.

V krátkom videu Elvisovi do tváre nevidíme, avšak veľa nám napovie o atmosfére filmu. Baz prezradil aj dátum premiéry pripravovanej novinky. Bude to 24. júna 2022. Dátum premiéry sa niekoľkokrát presúval najmä pre pandemické podmienky. Vo filme sa objaví aj Tom Hanks a to v úlohe Elvisovho manažéra. Priscillu Presley si zahrá Olivia DeJonge. Snímka sa bude zameriavať na 20 rokov kráľa Rock 'n' Rollu v šoubiznise, od jeho začiatkov, cez naberanie davov fanúšikov, až po jeho vplyv na všetkých Američanov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Baz Luhrmann (@bazluhrmann)

Baz nechcel tento film nakrútiť, kým nenašiel perfektného Elvisa. Zaujal ho 30-ročný Austin Butler a to najmä vďaka jeho účinkovaniu na Broadwayi. "Som šťastný, že ma Baz pozval na túto cestu po jeho boku. Je to neskutočné privilégium. Cítim sa naozaj požehnane, že môžem pracovať s takými režisérmi ako je on alebo Quentin Tarantino," povedal Austin pri rozhovore k filmu Vtedy v Hollywoode. Uvidíme, čo nám tento herec ponúkne v jeho, pravdepodobne, životnej úlohe. 

Najčítanejšie