Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezdy Harryho Pottera sa vracajú do Rokfortu: Doviedla ich tam táto milá udalosť!
Zdielať na

Hviezdy Harryho Pottera sa vracajú do Rokfortu: Doviedla ich tam táto milá udalosť!

Zdroj: ew.com

Daniel Radcliffe, Rupert Grint a Emma Stone sú medzi hviezdami, ktoré sa vďaka HBO vrátia na školu, kde sa to všetko odohralo.

Na streamovaciu službu HBO Max prichádza špeciál zo sveta Harryho Pottera. Bude sa volať Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts a ako sa už dá z názvu vyčítať, pôjde o oslavu 20. výročia prvého Harryho Pottera.

Premiéra tohto špeciálu je naplánovaná na 1. januára. Retrospektívny projekt sa zameria na rozhovory s obsadením a režisérom Chrisom Columbusom. Tešiť sa môžeme aj na Helenu Bonham Carter, Robbieho Coltranea, Ralpha Fiennesa, Jasona Isaacsa, Garyho Oldmana, Imelu Staunton, Toma Feltona, Jamesa Phelpsa, Olivera Phelpsa, Marka Williamsa, Bonnie Wright, Alfreda Enocha, Matthewa Lewisa, Evannu Lynch a Iana Harta.

"Vo vzduchu je mágia s týmto neuveriteľných obsadením a všetci sa vracajú domov, na pľac, do Rokfortu. Tam, kde to pred 20 rokmi začalo. Nadšenie je hmatateľné a herci sa chystajú zobrať svojich fanúšikov na veľmi špeciálnu osobnú cestu a prevedú ich tým, ako pripravovali tieto neskutočné filmy," povedal výkonný producent Casey Patterson. 

Najčítanejšie