Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Klan Gucci nie je len o rodine: Akú postavu si zahrala Salma Hayek?
Zdielať na

Klan Gucci nie je len o rodine: Akú postavu si zahrala Salma Hayek?

Zdroj: dailyadvent.com

Pina Auriemma je ženou, ktorá bola taktiež obvinená z objednania vraždy Maurizia Gucciho. Kto však bola táto žena?

Do kín sa už v týchto dňoch mal dostať film Klan Gucci. Jednu z hlavných úloh, Patriziu Reggiani, si zahrala Lady Gaga a Maurizia Gucciho stvárnil Adam Driver. Po ich boku sa objavili aj také hviezdy ako Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons či Salma Hayek. Práve Salma hrala ženu, ktorá Patrizii pomáhala s objednaním Maurziovej vraždy.

Giuseppina “Pina” Auriemma bola veštica, z ktorej sa vykľula kriminálnička. Je však známe, že sa počas vypočúvaní ohľadom vraždy k svojej profesii nepriznávala. Po tom, čo sa Pina v roku 1976 stretla s Patriziou, mali medzi sebou neuveriteľné puto. "Neboli sme kamarátky, boli sme sestry," povedala Pina v jednom z rozhovorov. V roku 1994 Patrizia navrhla Pine, aby sa k nej nasťahovala a pomohla jej napísať knihu o jej vzťahu s Maurziom, keďže sa Patrizia bála, že jej spomienky môžu byť ovplyvnené operáciou mozgu, ktorú vtedy podstúpila. 

Práve Pina však bola tou osobou, ktorá pomohla kontaktovať nájomných vrahov a zbaviť sa tak človeka, ktorý Patrizii ležal v žalúdku -  Maurizio Gicci. Pinu zatkli naozaj netradičným spôsobom a to tak, že na ňu nastražili policajta v utajení, ktorý od nej vyžadoval zvyšné peniaze za vraždu. Pina doteraz odmieta, že sa na objednaní vraždy akýmkoľvek spôsobom zúčastnila. Vo väzení si odsedela 25 rokov a prepustená bola pred takmer 10 rokmi. Viac sa však určite dozviete z filmu Klan Gucci, ktorý sa určite oplatí vidieť. 

Najčítanejšie