Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
TAKTO ste ho ešte nevideli! Adam Driver predviedol úžasné telo v novej reklame
Zdielať na

TAKTO ste ho ešte nevideli! Adam Driver predviedol úžasné telo v novej reklame

Zdroj: thedailybeast.com

Herec chce, aby ľudia vedeli, že jeho fitnes režim nie je taký, ako si všetci myslia.

O Adamovi Driverovi sa hovorí ako o skvelom hercovi už dlho. Rozruch okolo neho však vznikol aj vďaka reklame na vôňu Burberry Hero. V nej sa z Adama stal kentaur. 

;feature=emb_title

Adam v rozhovore pre Vouge však nechcel prezradiť, ako si udržiava skvelú postavu, ktorú majú ľudia možnosť v reklame vidieť. "Už nemám fitnes režim, pretože moje telo to nezvláda. Moje cvičenie závisí väčšinou od toho, aký film práve nakrúcam. Musím len robiť niečo, kde dvíham závažie a moja práca to tak trochu diktuje," povedal. 

"V reklame som nemusel nič robiť pre to, aby sa moja tvár podobala na koňa, ale zladiť svoje pohyby s tými konskými bolo výzvou," zasmial sa. Adam tiež priznal, že nikdy nečakal, že bude robiť podobnú reklamu, avšak berie to ako odmenu za to, že je hercom. "Nepristúpil som k tomu inak, ako k hocijakej inej filmovej úlohe, aj keď to bola reklama. Keď sme to nakrúcali, bol som rád, že som sa na to pripravil, pretože si myslím, že som aj tak podcenil, aké to bude fyzicky náročné. Každý jeden záber bol výzvou a únavný, no dúfam, že to stálo za to," priznal. My si myslíme, že určite áno. 

Adama uvidíte, snáď už čoskoro, vo filme Klan Gucci. 

Najčítanejšie