Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jason Momoa len pár mesiacov po rozvode randí s hereckou kolegyňou: Budú najsexy párom v Hollywoode?
Zdielať na

Jason Momoa len pár mesiacov po rozvode randí s hereckou kolegyňou: Budú najsexy párom v Hollywoode?

Zdroj: foxnews.com

Po vyše 20 rokoch s Lisou Bonet sa Jason posúva k ďalšej herečke.

Jason Momoa, 42-ročný herec, známy najmä ako Aquaman, randí podľa najnovších informácií s Eizou González. Len v januári oznámil rozvod s dlhoročnou partnerkou Lisou Bonet, ktorá má 54 rokov. Spolu mali 2 deti a to 14 ročnú Lolu Iolani a 13-ročného Nakoa-Wolfa. Ako sa však zdá, Jason je rozhodnutý posunúť sa ďalej. 

"Randia spolu. Záleží mu na nej. Jason je na tom momentálne veľmi dobre, pracuje na filme Rýchlo a zbesilo 10. Je zaneprázdnený, ale je na tom dobre. Obaja majú dosť práce, ale zabávajú sa spolu. Nie je to zatiaľ nič vážne," povedal zdroj o Jasonovi a Eize. Jason sa zúčastnil aj na Eizinej premiére filmu Sanitka, no na červenom koberci sa spolu neobjavili. Bol spájaný aj s herečkou Kate Beckinsale. Spolu ich videli na afterparty po tohtoročných Oscaroch. "Bolo to šialené. Všetci sa pýtali, či spolu randíme, ale to, čo sa tam dialo bolo len džentlmenstvo. Dal som jej sako, pretože jej bola zima. Je veľmi milá, ja som sa tiež snažil byť milý. Odteraz už nedám svoje sako nikomu," povedal Jason. 

Eiza Gonzalez

independent.co.uk

​Zdroj pre magazín People prezradil, že Lisa a Jason sa rozišli v dobrom a stále im obom záleží na šťastí toho druhého. "Už dlhšie robili veci oddelene," povedal zdroj. Jason však naďalej chodí podporovať Lisinu dcéru Zoë Kravitz. Objavil sa aj na jej premiére filmu The Batman. 

Najčítanejšie