Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tom Cruise na premiére filmu Top Gun: Maverick v Cannes: Toto odkázal divákom!
Zdielať na

Tom Cruise na premiére filmu Top Gun: Maverick v Cannes: Toto odkázal divákom!

Zdroj: insider.com

Pokiaľ ide o filmy, Tom Cruise má rád tradičné spôsoby.

Top Gun: Maverick premiéroval na filmovom festivale v Cannes a nechýbala ani najväčšia hviezda tohto filmu, 59-ročný herec Tom Cruise. Pokiaľ ide o jeho filmy, Tom divákom odkázal, že ich v premiére nikdy neuvidia na žiadnej zo streamovacích služieb. 

hollywoodreporter.com

"Nikdy sa to nestane. Nikdy. Ja robím filmy pre veľké plátna," povedal Tom. Ten sa priznal, že sa na svoje filmy chodí pozerať do kín zamaskovaný šiltovkou. Prezradil, že mu záleží na tom robiť filmy, ktoré prežijú skúšku časom.

Tom si zopakoval svoju úlohu Kapitána Petea Mavericka Mitchella. Túto postavu hral už v roku 1986 v pôvodnej snímke Top Gun. Pokračovanie tohto filmu získalo v Cannes niekoľko minútový potlesk. "Všetko si to vážim. Nikdy nezabudnem na tento večer a cítim sa vďačne. Ďakujem za to, že tu ste. Sme tu pre vás, robím tieto filmy pre vás všetkých a cítim sa požehnane, že to môžem robiť," povedal divákom na premiére. Prvé recenzie tejto filmovej novinky hovoria o perfektne koordivovanej práci všetkých hercov. Diváci sa podľa všetkého majú na čo tešiť. Nebude chýbať strhujúca akcia, ktorá vás určite pripúta k sedadlám. 

Nový Top Gun: Maverick prichádza 30 rokov po jeho prvej časti. Okrem Toma Cruisea sa môžete tešiť aj na Milesa Tellera, Anthonyho Edwardsa, Glen Powella, Grega Tarzana Davisa či Lewisa Pullmana. V kinách je táto snímka od 26. mája. Viac zo zákulisia nakrúcania sa dozviete v relácii Kinosála už v sobotu o 20:10 na Pluske.

Najčítanejšie