Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po chorobe Brucea Willisa ochorela aj jeho manželka: S týmto musí zápasiť!
Zdielať na

Po chorobe Brucea Willisa ochorela aj jeho manželka: S týmto musí zápasiť!

Zdroj: hellomagazine.com

Manželka Brucea Willisa, Emma, prezradila, čo ju trápi.

"Dávam potreby svojej rodiny pred tie moje a zistila som, že hrdinku to zo mňa nerobí," povedala 43-ročná Emma v rozhovore pre magazín The Bump. V apríli jej 67-ročnému manželovi, Bruceovi Willisovi, diagnostikovali afáziu, ktorá zasahuje jeho kognitívne schopnosti, čiže má problémy s rozprávaním, písaním, porozumením a čítaním. 

"To množstvo starostlivosti o všetkých v domácnosti, okrem mňa, má veľký zásah do môjho mentálneho zdravia a celkového zdravotného stavu a to neprospieva nikomu v tejto rodine," povedala Emma, ktorá má s Bruceom Willisom dve dcéry a to desaťročnú Mabel a osemročnú Evelyn. Emma priznala, že po týchto zisteniach sa snaží venovať aj samej sebe. "Niekto mi nedávno povedal, že keď sa o niekoho staráš až príliš, znamená to, že sa o seba prestávaš ty starať. To vo mne zarezonovalo. Vôbec to so starostlivosťou o seba nepreháňam, ale viem, že mám nejaké základy, ktoré sa musia dodržať. Na prvom mieste je cvičenie. Myslím si, že je dôležité nájsť si jednu vec, pri ktorej sa cítite dobre a stavaťna tom," pokračovala. 

hellomagazine.com

Emmine priznanie prišlo po tom, ako ona, jej manžel a Bruceova bývala manželka Demi Moore, zdieľali na svojich sociálnych sieťach vyjadrenie o konci Bruceovej kariéry. 

Najčítanejšie