Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Johnnyho Deppa podporujú fanúšikovia netradičným spôsobom: Tieto zvieratá nosia na súd!
Zdielať na

Johnnyho Deppa podporujú fanúšikovia netradičným spôsobom: Tieto zvieratá nosia na súd!

Zdroj: SITA

Príchod Johnnyho Deppa na súd vyzerá každý deň ako hollywoodska premiéra, chýba len červený koberec.

Máva z auta, pozdravuje fanúšikov a tí ho vítajú s otvorenou náručou. Nejde o žiadnu filmovú premiéru, ale o príchod na súd v spore medzi Johnnym Deppom a jeho exmanželkou Amber Heard. Johnny má pred súdom mnoho podporovateľov, ktorí mu nosia darčeky, no niektorí nosia naozaj zaujímavú vec. Je ňou zviera, konkrétne alpaka. 

Prečo práve alpaky? Súvisí to s tým, čo Johnny povedal o svojom vzťahu k štúdiu Disney a o situácii s vyhadzovom z Pirátov Karibiku v roku 2018. Herec obviňuje Amber, pretože práve pre článok, v ktorom hovorila o domácom násilí, sa Disney rozhodlo, že s Johnnym už nebude spolupracovať. Na súde pre to padla zaujímavá otázka. "Pán Depp, ak by za vami prišli zo štúdia Disney a ponúkli by vám 300 miliónov a milión alpák,  nezmenilo by to váš vzťah k štúdiu a nevrátili by ste sa do Pirátov Karibiku?" Johnny povedal, že nie a k Disneymu sa nemieni vrátiť. 

Alpaky sa na súde objavili znova, keď  Amberina právnička spovedala zástupkyňu štúdia Disney. "Vie Disney, že pán Depp vypovedal pod prísahou, že by sa k filmu Piráti Karibiku nevrátil ani za 300 miliónov a milión alpák?" opýtala sa. Právnička tiež dodala, či by Disney bolo ochotné dať viac než milión alpák, aby sa Johnny vrátil, čo Johnnyho celkom rozosmialo. Nie je však známe, prečo konkrétne sa Amberini právnici na alpaky pýtajú. Johnnyho fanúšikovia to zobrali po svojom a ako podporu mu nosia alpaky pred súd. Na sociálnych sieťach fanúšikovia píšu, že ak Johnnymu nedá Disney milión alpák, oni mu ich dajú. 

Najčítanejšie