Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dcéra topmodelky Cindy Crawford po boku známeho herca: Takto si vyznali lásku na červenom koberci!
Zdielať na

Dcéra topmodelky Cindy Crawford po boku známeho herca: Takto si vyznali lásku na červenom koberci!

Len 20-ročná modelka a 30-ročný herec tvoria jeden z najkrajších párov Hollywoodu.

Kaia Gerber a Austin Butler si nevedia pomôcť, lásku si dokazujú kade chodia. Bolo to tak aj na premiére filmu Elvis, ktorého hrá samotný Austin. Červený koberec sa pri tejto príležitosti odohrával na prestížnom filmovom festivale v Cannes.

Hoci pár prišiel na udalosť oddelene, pri spoločnom fotení sa predsa len našli a vznikla najikonickejšia fotka celej premiéry.

people.com

​Kaia v novembri 2021 ukončila vzťah s hercom Jacobom Elordiom a Austin sa ešte rok predtým rozšiel s Vanessou Hudgens, s ktoru bol 8 rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber)

Pre britský magazín GQ Austin prezradil, prečo si nakrúcanie Elvisa navždy zapamätá. "Deň po poslednej klapke som sa zobudil o štvrtej ráno s neskutočnou bolesťou a ponáhľal som sa do nemocnice. Moje telo začalo kolabovať len deň po tom, čo som dokončil film Elvis," povedal. 

"Pracoval som s každým typom herca a každým typom performera. Akceptujem, že majú svoje stavy, je to v pohode. Ale Austin tie stavy nemal. Mal tú najslušnejšiu verziu paniky, akú som kedy videl," povedal režisér filmu Elvis - Baz Luhrmann. "Elvisova mama zomrela, keď mal 23 rokov. Aj moja mama zomrela, keď som mal 23. Keď som sa to dozvedel, bola to jedna z vecí, ktoré mi spôsobili zimomriavky. Pomyslel som si, že na to sa môžem napojiť. Nikdy som nemiloval niekoho, koho som v živote nestretol tak, ako milujem Elvisa," povedal Austin. 

Elvis bude v kinách od 23. júna.

Najčítanejšie