Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zomrel Ray Liotta známy z filmu Mafiáni: Toto o ňom napísali jeho najbližší kolegovia!
Zdielať na

Zomrel Ray Liotta známy z filmu Mafiáni: Toto o ňom napísali jeho najbližší kolegovia!

Herec Ray Liotta vo filmoch a televíznych projektoch pôsobil niekoľko dekád.

Zomrel náhle vo veku 67 rokov a chýbať bude mnohým. Poznať sme ho mohli okrem kultového filmu Mafiáni aj zo snímkov Vzbura v Seattli, Hannibal, Sin City 2 , Krajina policajtov, Narkotiká , Identita či Článok 99.

"Boh je dobrý chlapík a to je aj Ray," povedal Joe Pesci pre magazín EW. Joe vyhral Oscara za svoj výkon vo filme Mafiáni, v ktorom hral po boku Raya. 

Napriek tomu, že Ray hral najmä postavy, ktoré pôsobili nedostupne a priam z nich šiel až strach, mnohí na neho spomínajú ako na milého a starostlivého chlapíka. "Prvá vec, ktorá mi v súvislosti s ním napadne je, že bol veľmi milý k mojim deťom. Bol stelesnením muža, ktorý pôsobil tvrdo, no vo vnútri bol miláčikom. Myslím si, že práve preto bolo také úžasné sledovať ho pri práci," napísala Jennifer Lopez, ktorá s Rayom hrala v troch sériách seriálu Shades of Blue.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

"Neverím, že Ray Liotta zomrel. Bol skutočne milujúci, talentovaný a vtipný. Pracovať s nám bola jedna z najväčších radostí počas mojej kariéry a vytvorili sme niekoľko mojich obľúbených scén. Skutočná legenda s neskutočnými zručnosťami a pôvabom," napísal na Twitter herec Seth Rogen. 
"Som zdevastovaný správou, že Ray Liotta zomrel. Necháva za sebou neskutočné kultúrne dedičstvo," napísal Kevin Costner. 

K správam a spomienkam sa na sociálnych sieťach pridali mnohí a všetci sa zhodujú na jednom. Filmovému svetu bude Ray skutočne chýbať. 

Najčítanejšie