Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
K sporu sa vyjadrila aj dcéra Johnnyho Deppa: Tieto slová Amber nepotešia!
Zdielať na

K sporu sa vyjadrila aj dcéra Johnnyho Deppa: Tieto slová Amber nepotešia!

Zdroj: marca.com

Súkromný život Johnnyho Deppa sa mu teraz darí strážiť o niečo menej.

Slávny súd medzi Amber Heard a Johnnym Deppom sa o chvíľu skončí a my sa dozvieme finálny rozsudok. Herec a herečka na seba vyťahujú také informácie, že sa nemôžeme čudovať intenzívnemu záujmu verejnosti, ktorý na seba priťahujú. Okrem nich dvoch sa na súde skloňujú mená ich expriateľov a expriateliek či dokonca aj Johnnyho detí. Lily-Rose, ktorá je tiež herečka ako jej otec, má momentálne 22 rokov a Johnnyho syn Jack má 20. 

Hoci sa nikdy priamo nevyjadrila k tvrdeniam, že Johnny svoju exmanželku Amber zneužíval, verejnosti dala na známosť, aký ma vzťah k svojmu otcovi a to ešte v roku 2016 v príspevku na Instagrame. "Môj otec je tá najzlatšia, najviac milujúca osoba akú poznám a nebol nič menej, než skvelým otcom pre mňa a môjho brata. Každý, kto ho pozná by povedal to isté," napísala do príspevku, ktorý však už vymazala. 

cnn

"Nič na tom nie je pravda a cítim, že je mojou zodpovednosťou postaviť sa za seba aj za svoje deti, ktoré v tom čase mali 14 a 16 rokov," povedal Johnny o obvineniach z násilia, ktoré na neho Amber vzniesla. Vzťah medzi Amber a Lily-Rose riešili aj na súde, nakoľko sa Lily-Rose rozhodla nezúčastniť sa na ich svadbe. "Moja dcéra neprišla na svadbu. Ona a pani Heard nemali medzi sebou v tom čase z viacerých dôvodov dobrý vzťah," povedal na súde Johnny. "Cítila som, že musím chrániť Lily-Rose a strachovať sa o ňu, aj keď nie je mojím dieťaťom a nemusela to byť moja starosť. Viem, že to je citlivá téma a tak rozumiem, prečo sa na mňa Johnny hneval," povedala Amber v súvislosti s Johnnyho užívaním drog. 

Uvidíme, komu nakoniec súd uverí a koľko peňazí to bude v konečnom dôsledku jednu alebo druhú stranu stáť. 

Najčítanejšie