Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pod touto maskou sexy herca nespoznáte: Stal sa z neho starý pán!
Zdielať na

Pod touto maskou sexy herca nespoznáte: Stal sa z neho starý pán!

Zdroj: Insider

Bradley Cooper režíruje film Maestro, v ktorom hrá Leonarda Bernsteina.

Bradley Cooper, verte či nie, má už 47-rokov a za sebou úspešný režisérsky debut Zrodila sa hviezda. Teraz pokračuje ďalšou snímkou Maestro, v ktorom si zahrá skladateľa Leonarda Bernsteina. Na najnovších fotkách vidíme okrem Bradleyho aj Carey Mulligan, ktorá hrá Bernsteinovu manželku Feliciu Montealegre. 

people.com

Na snímkach vidíme Bradleyho aj ako zostarnutého Bernsteina. Bežne by ste ho takto však asi nespoznali. Bradley už v minulosti spomínal, že ako dieťa túžil byť skladateľom a tak je tento film pre neho tak trochu splneným snom. "Bol som tým posadnutý. Od Santu som chcel taktovku, keď som mal len 8 rokov. Počúval som hudbu, zamiloval som sa do toho a poznal som každú časť skladby napríklad od Čajkovského," priznal herec. 

Bradley Cooper

people.com

"Stále som vedel, že Steven Spielberg mal obsesiu ohľadom skladania skladieb. Mal svoju víziu tohto filmu a rozprával sa so mnou o tom, že by som v tom mohol hrať. Vtedy som však pracoval na filme Zrodila sa hviezda. Povedal som mu, že všetko čo chcem robiť , je písať a režírovať film. Vždy som cítil, že by som mohol hrať skladateľa, ale urobiť si prieskum a potenciálne takýto film napísať a režírovať? Prečo by ma to nechal urobiť?," povedal Bradley o skutočnosti, že Maestra mal pôvodne režírovať Spielberg, ktorý sa tejto príležitosti v Bradleyho prospech vzdal. 

Bradley Cooper

people.com

"Veľa práce sme vložili do make-upu. Rovnako aj do hlasu. Som nadšený, že vidím niekoho tak sústredene tvoriť príbeh, ktorý pre neho znamená veľa. Carey Mulligan je neskutočná herečka. Videli sme veľa jej skvelej práce. Nádejná mladá žena bol jeden z najlepších filmov minulého roka," povedal o nakrúcaní šéf pre originálnu filmovú tvorbu Netflixu - Scott Stuber. Vo filme Maestro si zahrajú aj Matt Bomer či Maya Hawke a na Netflixe by sa mal objaviť v roku 2023.


people.com

Najčítanejšie