Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Všetky pohľady na červenom koberci boli na nich: Čo je na Keanu Reevesovi a jeho priateľke také zaujímavé?
Zdielať na

Všetky pohľady na červenom koberci boli na nich: Čo je na Keanu Reevesovi a jeho priateľke také zaujímavé?

Herec Keanu Reeves a jeho priateľka, umelkyňa Alexandra Grant, sa po prvý raz spolu na červenom koberci objavili v novembri 2019.

Je miláčikom mnohých a na svoj vek vyzerá výborne. Keanu Reeves o 3 roky oslávi 60 rokov a zdá sa, že našiel lásku svojho života. Je ňou 49-ročná umelkyňa Alexandra. Spolu sa zúčastnili na galavečere v múzeu moderného umenia v Los Angeles. Po červenom koberci kráčali ruka v ruke a zaujali tým mnohých. 

people.com

Keanu a Alexandra boli priateľmi už roky a dokonca spolu pracovali aj na spoločnom projekte v roku 2011. Išlo o vydanie Keanuovej knihy Ode to Happiness. Ilustrácie do nej vytvorila práve Alexandra. Vo februári 2020 Alexandrina kamarátka, herečka Jennifer Tilly pre Page Six prezradila, že herec s ňou chodí oveľa dlhšie, než si fanúšikovia vôbec uvedomujú. "Pamätám si, že mi asi pred rokom a pol Alexandra povedala, že chodí s Keanuom," priznala Jennifer. 

people.com

"Myslím si, že mi v novembri volala každá jedna osoba, ktorú poznám a bolo to fascinujúce," smiala sa Alexandra, keď rozprávala o pozornosti, ktorá sa jej v čase prevalenia ich vzťahu dostala. S Keanuom tvoria naozaj zaujímavý a hlavne šťastný pár, čo myslíte? 

people.com

Najčítanejšie