Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Samatha sa vracia! Druhá séria Ako to bolo ďalej... odhalila prvé prekvapenie!
Zdielať na

Samatha sa vracia! Druhá séria Ako to bolo ďalej... odhalila prvé prekvapenie!

Zdroj: stylecaster.com

Samantha Jones vie, kedy je správne nastúpiť na scénu.

Tvorca pokračovanie seriálu a filmov Sex v meste, Michael Patrick King prezradil horúcu novinku, ktorá poteší mnohých fanúšikov spomínaného kultového diela. Nakoľko pre spory medzi herečkami Kim Cattrall a Sarah Jessica Parker v prvej sérii Ako to bolo ďalej... postava Samathy chýbala, v tej druhej by sa už mala objaviť. Tí, ktorí videli prvú sériu tohto seriálu vedia, že Samantha si písala s Carrie správy, no veľa sa o nej nehovorilo. 

Kim aj tvorcovia tvrdili, že nie je šanca na to, aby sa znova pridala k trojici kamarátok žijúcich v New Yorku. Avšak napriek tomu, Michael Patrick King povedal, že postava Samathy sa do druhej série vráti. "Je to novinka. Moje pravidlo je, že nebudem o veciach rozprávať, kým sa neuskutočnia. Mojím cieľom je opäť priniesť všetky postavy, nech sa nepozeráme na ich samostatné príbehy," povedal. 

elle.com

V marci HBO potvrdilo, že do druhej série Ako to bolo ďalej sa vráti Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon aj Kristin Davis. Sarah Jessica priznala, že je pre ňu veľmi náročné rozprávať o situácii ohľadom Kim. "Dávala som si veľký pozor, aby som nikdy nepovedala niečo, čo by mohlo znieť nepríjemne, pretože to nie je cesta, ktorou by som chcela, aby sa táto náročná diskusia uberala. Je to bolestivé, keď ľudia neustále rozprávajú o našom údajnom spore. Nikdy by som vyslovene nehovorila o nejakom spore v mojom živote a to aj v prípade, že by išlo o niekoho iného. Nie je medzi nami žiaden konflikt alebo obvinenia z mojej strany. To by som neurobila. Chcela by som, aby to ľudia prestali nazývať hádkou alebo sporom, keďže to tak nie je, pretože tu rozprávala iba jedna strana. Nebudem jej hovoriť, aby to nerobila, aj keď je to pre mňa celkom zraňujúce," povedala Sarah Jessica.
V roku 2017 Kim prehlásila, že nikdy nebola kamarátkou so žiadnou z jej kolegýň zo seriálu Sex v meste. "Myslím si, že by mohla byť milšia. Neviem, aký má problém," povedala Kim o Sarah Jessice. Ako to chcú tvorcovia nakoniec urovnať zistíme až časom. Druhá séria Ako to bolo ďalej... sa začína nakrúcať v októbri a premiéru má mať v lete 2023. 

Najčítanejšie