Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Právnička Johnnyho Deppa odkazuje fanúšikom: To, čo robíte je sexistické!
Zdielať na

Právnička Johnnyho Deppa odkazuje fanúšikom: To, čo robíte je sexistické!

Zdroj: DNA India

Právnička Camille Vasquez si je vedomá toho, čo sa o nej a jej klientovi Johnnym Deppovi hovorí.

Počas šiestich týždňov súdu medzi Johnnym Deppom a jeho exmanželkou Amber Heard sa toho stalo naozaj veľa. Vznikli aj mnohé špekulácie, medzi ktoré patrí aj údajný romantický vzťah medzi Johnnym a jeho právničkou Camille. Keďže bol súd vysielaný naživo, blízky vzťah medzi týmito dvoma údajnými hrdličkami si všimlo veľké množstvo ľudí. 

Zdroj blízky právničke sa v polovici mája vyjadril, že vzťah medzi Camille a Johnnym je na 100 % nepravdivý. "Myslím si, že to prichádza s tým, že žena vykonáva svoju prácu. Je to pre mňa sklamaním, že niektoré výstupy boli o mojom vzťahu s Johnnym, ktorý je môj kamarát a ktorého poznám a obhajujem ho 4 a pol roka. Vyznelo to tak, že náš vzťah je nevhodný alebo neprofesionálny. Som sklamaná, že som také niečo počula," povedala Camille. 

SITA

"Veľmi mi na mojich klientoch záleží a, samozrejme, sme si blízki. Som Kubánka a Kolumbijčanka. Čo chcete, aby som k tomu povedala? Objímam každého. Nehanbím sa za to. Johnny bojoval za svoj život a zlomilo mi to srdce vidieť ho deň čo deň a počúvať také hrozné obvinenia proti nemu. A samozrejme, keď som ho mohla utešiť, urobila som to, aj keď to znamenalo držať ho za ruku alebo ukázať mu, že som tam preňho a že spolu bojujeme. Urobila som to, pretože si to zaslúžil," pokračovala. Camille, ktorá má priateľa dodala, že je vo vzťahu veľmi šťastná a nemyslí si, že je etické chodiť so svojimi klientami. "Je neetické aj to, že sa tieto obvinenia vôbec objavili. Je to sexistické a som z toho sklamaná. Uvedomujem si však, že to súvisí s tým, kde pracujem. Nemôžem povedať, že som prekvapená," prezradila Camille.  

SITA

Camille sa aj vďaka úspechu v tomto súdnom konaní stala partnerkou v právnickej firme, v ktorej pracuje. Má veľkú podporu na sociálnych sieťach a nájdete o nej množstvo príspevkov, ktoré vznikli vďaka Johnnyho fanúšikom. 

@mculokii the redirect was brutal ?? amber heard could barely say anything during the redirect ? #justiceforjohnnydepp #johnnydepp #camillevasquez ♬ original sound - jas ✨

Najčítanejšie