Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Demi Moore po boku nového priateľa doslova žiari: S kým tvorí pár?
Zdielať na

Demi Moore po boku nového priateľa doslova žiari: S kým tvorí pár?

Pár sa už prezentuje na sociálnych sieťach.

Populárna 59-ročná herečka Demi Moore ma po boku nového priateľa. Je ním Daniel Humm, ktorý má 46 rokov. Živí sa ako profesionálny kuchár, prevádzkuje niekoľko reštaurácií a dokonca vydal aj niekoľko kuchárskych kníh. 

Na fotke nechýba ani Demin psík Pilaf. Zástupca Demi Moore vzťah nepotvrdil, no jej blízke zdroje tvrdia, že s Hummom chodí už od marca. Dokonca sa spolu objavili aj na niekoľkých akciách, medzi ktorými je napríklad aj módna prehliadka značka Chloé. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Humm sa venuje aj charitatívnej činnosti a v roku 2017 založil systém dodávania jedla, ktorý je udržateľný. Behom pandémie rozdal viac ako 3000 jedál denne pre ľudí v prvej línii v New Yorku. Demi bola v minulosti vydatá za herca Ashtona Kutchera a to od roku 2005 do roku 2013. Ešte predtým tvorila pár s Bruceom Willisom, od roku 1987 do roku 2000. Z tohto vzťahu má 3 dcéry a s exmanželom vychádza doteraz veľmi dobre. Vydatá bola aj za muzikanta Freddyho Moora, po ktorom má aj priezvisko. Čo hovoríte na nového muža po Deminom boku? Hodia sa podľa vás k sebe?

Demi a Daniel na módnej prehliadke

Hola

Najčítanejšie