Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dubajská aféra zaujala slovenské celebrity! Oddnes si ju môžete pozrieť aj vy!
Zdielať na

Dubajská aféra zaujala slovenské celebrity! Oddnes si ju môžete pozrieť aj vy!

Zdroj: Bontonfilm

Erotický triler Dievčatá z Dubaja zachytáva škandál, ktorý v roku 2014 otriasol konzervatívnym Poľskom. V médiách sa vtedy prevalila správa, že viaceré poľské celebrity si v zahraničí, predovšetkým v Dubaji, privyrábali ako luxusné „spoločníčky“.

Na slávnostnej premiére snímky Dievčatá z Dubaja, ktorá sa konala v utorok 9. augusta v bratislavskom kine CINEMAX Bory, sa to totiž len tak „hemžilo“ osobnosťami zo slovenského šoubiznisu. Film zachytávajúci takzvanú dubajskú aféru si v predpremiére prišla pozrieť napríklad Gabriela Ruman Drobová spolu s ďalšími známymi tvárami z Fashion TV na čele s Jasminou Alagič Vrbovskou a Dominikou Ducovou. Novú poľskú erotickú snímku si nenechala ujsť ani moderátorka Iveta Malachovská, herečky Zuzana Vačková a Lívia Bielovič či svetoznáma tatérka Ivana Beláková. Téma zaujala aj mužskú časť publika a z celebritných mužov sa na premiére objavil napríklad režisér Miro Drobný, producent Ľubomír Slivka či najsledovanejší slovenský streamer Donato Moriconi.

Jasmina Alagič Vrbovská

Jasmina Alagič Vrbovská

Bontonfilm

Iveta Malachovská

Iveta Malachovská

Bontonfilm

Film Dievčatá z Dubaja rozpráva príbeh mladej, ambicióznej Emi (Paulina Gałązka), ktorá sníva o tom, že raz opustí hranice rodnej krajiny a presadí sa vo veľkom svete. Keď sa jej naskytne príležitosť pracovať v luxusnom eskorte, bez váhania sa jej chopí. Tým sa pre ňu otvorí nový, neznámy svet a s rýchlo nadobudnutými peniazmi sa strmhlavo vrhá do svojho vlastného biznisu s poľskými modelkami, misskami, speváčkami a celebritami, ktoré majú robiť luxusné spoločníčky bohatým arabským šejkom.

TRAILER:

Dievčatá z Dubaja nájdete už v našich kinách!

Súvisiace články

Najčítanejšie