Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Keanu Reeves je nezastaviteľný! Nový John Wick ukazuje nepredstaviteľnú akciu!
Zdielať na

Keanu Reeves je nezastaviteľný! Nový John Wick ukazuje nepredstaviteľnú akciu!

Zdroj: imdb.com

Dá sa ho vôbec zabiť? John Wick: Kapitola 4 prichádza do kín už 23. marca 2023!

Štvrtá časť o nájomnom vrahovi, ktorý už konečne chce byť na dôchodku, režírovaná Chadom Stahelskim predstavuje svoj prvý trailer. Môžeme v ňom vidieť, okrem Keanu Reevesa, mnoho známych tvári ako napríklad Laurenca Fishburnea, Iana McShanea či Billa Skarsgarda. 

John Wick v tomto filme odhalí cestu, ako zničiť svojho najväčšieho nepriateľa, ktorý mal nad ním doteraz moc. Avšak ešte predtým, než získa svoju slobodu, musí čeliť novému záporákovi s mocnými spojenectvami po celej planéte, čo Johna donúti vyhľadať starého priateľa. 

ew.com

"Boli sme v piatich rôznych krajinách, cestovali sme po celom svete a dúfam, že pôjde o vyvrcholenie predchádzajúcich troch filmov vo franšíze. Myslím si, že sme urobili niečo svieže s novými nápadmi, no doviedli sme príbeh do miesta, ktoré uspokojí divákov a diváčky. Nikdy som nevidel herca tak silno vnoreného do svojej  úlohy, ako to bolo v prípade Keanu, a navyše bol nadšený z práce na tomto filme. Pracovať s Keanu a mojím tímom je pravdepodobne to najlepšie, čo som zažil. Je to dobrá práca, nebudem vám klamať," povedal režisér Stahelski. 

Najčítanejšie