Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aký bude rok 2023 v kinách? Toto je 13 filmov, ktoré nemôžete vynechať!
Zdielať na

Aký bude rok 2023 v kinách? Toto je 13 filmov, ktoré nemôžete vynechať!

Je načase urobiť si poriadny filmový zoznam na rok 2023!

Magic Mike: Posledný tanec

Hoci tento film chytí za srdce skôr fanúšikov a fanúšičky predchádzajúcich dvoch častí, na zakončenie série čakajú mnohí. V tomto filme sa k Channingovi Tatumovi pridá aj Salma Hayek a tvorcovia sľubujú najlepšie tanečné čísla z celej trilógie. V kinách túto snímku uvidíme od 9. februára. 

John Wick: Kapitola 4

Keanu Reeves je späť v jednej zo svojich najlepších úloh. Diváci a diváčky môžu čakať niekoľko strhujúcich bojových scén so skvelými choreografiami. 

Dungeons & Dragons: Česť zlodejov

Ako dopadne adaptácia jednej z najobľúbenejších role-playových hier všetkých čias? Odpoveď na túto otázku sa dozvieme už na konci marca. V hlavných úlohách uvidíme Chrisa Pinea, Michelle Rodriguez či Regé-Jean Pagea. 

Strážcovia Galaxie: Volume 3

Podarí sa režisérovi Jamesovi Gunnovi prelomiť kliatbu trilógii, ktorá sa nad Marvelom vznáša? V rozhovoroch o tomto filme hovorí ako o veľkolepom a prezrádza, že Rocket bude zohrávať veľkú úlohu.

Malá morská víla 

Už prvé zábery vyvolali ošiaľ a stali sa z nich virálnym obsahom pre sociálne siete. Novú disneyovku má na starosti režisér Rob Marshall a hlavnú hrdinku si zahrá Halle Bailey. Pôjde o modernú verziu známej rozprávky a tak sa môžeme tešiť aj na progresívny prístup. 

Elementy 

Štúdio Pixar nepochybne prekonáva  každým novým filmom samé seba. Je viac než isté, že pri tejto novej rozprávke sa nasmejeme, no pravdepodobne budeme aj plakať. Čo sa stane, ak sa stretne element ohňa s elementom vody, zapáčia sa navzájom, no nemôžu sa nikdy dotknúť? 

Indiana Jones a disk osudu

Režisér James Mangold si drží tento film pod rúškom tajomstva najviac, ako sa len dá. Len prednedávnom sme však mohli vidieť prvé zábery, ktoré naznačujú, že najznámejší archeológ sa vracia do akcie. Dej tohto filmu by sa mal odohrávať v roku 1969.  

Barbie

Greta Gerwig pripravila drámu o najznámejšej hračke na svete. V hlavnej úlohe sa predstavia Margot Robbie a Ryan Gosling. Každá informácia o tomto filme láka viac a viac ľudí do kín. Urobiť tak budete môcť v lete. 

Oppenheimer 

V rovnaký deň, ako príde do kín Barbie, uvidíme aj očakávaného Oppenheimera od Christophera Nolana. Snímka nabitá známymi menami bude mať čo ponúknuť. Minimálne mnoho praktických špeciálnych efektov. 

Duna 2 

Ak ste videli prvú časť Duny, už asi viete, čo môžete čakať. Až na to, že v tejto epizóde sa môžete tešiť na nové herecké tváre, medzi ktorými bude napríklad aj Austin Butler či Florence Pugh. 

NBC NEWS

​Wonka

Je niekto, kto by nemiloval Williho Wonku? Či už máte radi verziu z roku 1971 v hlavnej úlohe s Geneom Wilderom alebo novšiu verziu s Johnnym Deppom, určite ste zvedaví, ako to dopadne, keď známeho majiteľa továrne na výrobu čokolády bude hrať Timothée Chalamet. 

ew.com

​Beau is Afraid

Pomerne mladý režisér filmov Prekliate dedičstvo a Slnovrat, Ari Aster, pripravuje novú snímku, ktorá už teraz vyzerá sľubne. V hlavnej úlohe sa predstaví Joaquin Phoenix.

ecranlarge.com

​Killers of the Flower Moon

Ambiciózna snímka Martina Scorseseho odohrávajúca sa v Oklahome v 20. rokoch minulého storočia príde do kina už budúci rok, pravdepodobne počas obdobia, keď sa do kín dostane väčšina snímok s ašpiráciou na nomináciu na Oscara. Tešiť sa môžeme na Leonarda DiCapria, Roberta De Nira, ale aj Brendana Frasera. 

Apple

Najčítanejšie