Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Problémy s alkoholom a snaha založiť si rodinu: Známa herečka otvorene o tom, ako zistila, že žije s toxickým mužom!
Zdielať na

Problémy s alkoholom a snaha založiť si rodinu: Známa herečka otvorene o tom, ako zistila, že žije s toxickým mužom!

Zdroj: Shape

Anna Kendrick v podcaste Armchair Expert prezradila najmä to, ako sa sklamala v mužovi, ktorému najviac verila.

Herečka Anna Kendrick, ktorá veľakrát dokázala, že má aj spevácky talent, prezradila, že je momentálne slobodná. Jej bývalý priateľ, o ktorom si myslela, že bude jej manželom, sa ukázal ako toxický človek. 

"Bola som s niekým, žila som s ním, myslela som si, že bude mojím manželom. Mali sme pripravené embryá, bol mojim mužom. A potom, po šiestich rokoch, som povedala môjmu bratovi, že žijem s cudzincom a neviem, čo sa v našom vzťahu deje," povedala. U bývalého partnera videla zmenu osobnosti a neskôr od neho dokonca prišlo priznanie, že má city voči niekomu inému. Anna sa pokúšala pracovať na ich vzťahu, chodili na párovú terapiu, no jeho správanie pokračovalo. 

"Nebolo to len o tom, že som prichádzala o vzťah. Bolo to o tom, že ak sa rozídeme, bude to potvrdenie toho,  že som nemožná. Bola som šťastná, že aspoň toleruje moje problémy a že som začala chodiť na stretnutia anonymných alkoholikov. Skutočne som si zničila život a najprv to bolo ako reakcia na obvinenia, že som šialená a že som to ja, kto spôsobuje všetky problémy. Mala som rozhovor s mojou agentúrou a povedala som im, že si potrebujem zobrať voľno, pretože mám problémy s duševným zdravím. Chodila som k dvom terapeutom v priebehu jedného týždňa, začala som meditovať, chodila som na stretnutia anonymných alkoholikov a ukázalo sa, že mi to prospieva. Priviedlo ma to však k myšlienkam: Povedzte mi, ako dosiahnem aby som sa nezbláznila a aby som nič necítila," pokračovala.

"Pocítila som, čo je to emočné aj psychické zneužívanie. Myslím si, že môj agent mi zaslal jeden scenár preto, lebo vedel čím si prechádzam. Cítila som sa byť od toho vzdialená, pretože, úprimne, videla som veľa filmov o zneužívaní a toxických vzťahoch, ale naozaj som si nikdy nepovedala, že sa to deje mne. Istým spôsobom mi to pomohlo vyrovnať sa s tým, čo sa mi dialo. Bola som v situácii, kde som milovala a verila jednej osobe viac než sebe. Keď vám tá osoba hovorí, že máte zlé vnímanie reality, ste nemožná a to čo sa deje, sa vlastne nedeje, váš život sa zrazu stane veľmi zmätočným," priznala Anna. 

Najčítanejšie