Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Channing Tatum otvorene o rozvode: Bolo to strašidelné!
Zdielať na

Channing Tatum otvorene o rozvode: Bolo to strašidelné!

Zdroj: cnn

Herec pre Vanity Fair priznal, ako mu rozvod s Jennou Dewan pomohol v osobnom raste.

"Život sa vám úplne otočí. Všetko, čo ste si plánovali, sa rozplynie a pýtate sa, čo sa stalo," povedal Channing v nedávnom rozhovore. "Na začiatku bol rozvod veľmi strašidelný. Bolo to však presne to, čo som potreboval. Nemyslím si, že by som na sebe zapracoval alebo že by som vedel, čo chcem robiť ďalej, keby sa to nestalo," pokračoval. 

"Všetko som nechal tak a zameral som sa na dcéru. Bola to tá najlepšia vec, ktorú som kedy urobil. Za ten čas, ktorý sme boli spolu len my dvaja, sa z nás stali tí najlepší priatelia," dodal. Channing a Jenna sa rozviedli v apríli 2018 po takmer 9 rokoch manželstva. "Vzťahy sú pre mňa náročné, napriek tomu som viac-menej monogamný. Pokiaľ ide o biznis, nemám žiaden strach z toho, že sa niečo pokazí. Ale pokiaľ ide o srdcové záležitosti, mám naozaj problém. Skončí to tak, že sa snažím až príliš," priznal Channing. Herec tiež povedal, že nevie, či bude schopný sa niekedy v živote ešte oženiť. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

42-ročný herec má aj produkčnú spoločnosť, ktorá momentálne vlastní práva na scenár k filmu Duch z roku 1990, v ktorom pôvodne hral Patrick Swayze a Demi Moore. "Budeme to robiť, ale nakrútime to trochu inak," prezradil svoje plány Channing. Ten bude mať čoskoro v kinách finálny diel trilógie Magic Mike o skupine striptérov, kde si zahral hlavnú úlohu. Tešíte sa na túto jazdu? 

Najčítanejšie