Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vzniká biografický film o Michaelovi Jacksonovi! Toto o ňom zatiaľ vieme!
Zdielať na

Vzniká biografický film o Michaelovi Jacksonovi! Toto o ňom zatiaľ vieme!

Zdroj: NBC NEWS

Film bude mať názov Michael a zameriavať sa bude na život kráľa popu.

Snímku Michael bude režírovať Antoine Fuqua, režisér filmov Training Day či Equalizer, no aj mnohých ďalších. Produkciu bude mať na starosti Graham King, ktorý má na konte už aj úspešnú snímku Bohemian Rhapsody. Nebude chýbať ani kvalitný scenár od Johna Logana, ktorý napísal už aj také snímky ako Gladiator či Letec. 

Michael by sa mal začať nakrúcať tento rok, avšak zatiaľ nie je známe, kto by mal hrať hlavnú úlohu. "Prvé snímky v mojej kariére boli hudobné videoklipy a stále cítim, že kombinovanie filmu a hudby je hlbokou súčasťou toho, kým som. Pre mňa nie je žiaden iný umelec s takou silou a charizmou, aké mal hudobný génius Michael Jackson. Ovplyvnil ma pri tvorbe mojich hudobných klipov a bol prvým čiernym hudobníkom, ktorého hrali tak často na MTV. Jeho hudba a klipy boli súčasťou môjho sveta a možnosť povedať jeho príbeh na plátne, spoločne s jeho hudbou, je neodolateľnou ponukou," povedal Fuqua.

discogs.com

Micheal Jackson bol umelcom od mladého veku, keď bol súčasťou rodinnej hudobnej skupiny Jackson 5. Stal sa popkultúrnou ikonou, no neobišla ho ani kontroverzia a dokonca aj obvinenia zo sexuálneho zneužívania detí. Práve o týchto obvineniach bol dokument z roku 2019 s názvom Leaving Neverland. Jackson zomrel v roku 2009 vo veku 50 rokov. 

Najčítanejšie