Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Liam Hemsworth prežíva skutočnú porozchodovú pomstu! Takto sa do neho obul internet!
Zdielať na

Liam Hemsworth prežíva skutočnú porozchodovú pomstu! Takto sa do neho obul internet!

Zdroj: upi.com

Bývalá manželka známeho herca vydala pieseň, ktorá mu neurobila najlepšie meno.

Liam Hemsworth asi nemá práve najlepšie obdobie v živote. Na internete sa totiž čím ďalej, tým viac hovorí o tom, že podvádzal svoju ex-manželku Miley Cyrus. Tá práve vydala pieseň Flowers, v ktorej spieva o ich nevydarenom vzťahu. Miley zatiaľ nepotvrdila, ani nevyvrátila tvrdenia, že by ju Liam počas ich manželstva podvádzal. 

Herečka a speváčka vydala pieseň práve na Liamove narodeniny, 13. januára. Videoklip sa podľa viacerých zdrojov nakrúcal v dome, kde mal Liam sex so 14 ženami a to ešte počas trvania jeho vzťahu s Miley. Tá má na sebe v klipe šaty z rovnakej kolekcie, ako boli jej svadobné. Niektorí ľudia dokonca tvrdia, že zlaté šaty z klipu sú referenciou na zlaté šaty Jennifer Lawrence z premiéry Hier o život. Čo sa však dialo medzi Jennifer a Liamom nie je známe. Najväčšie spojenie však má pieseň Flowers s piesňou od Bruna Marsa, When I Was Your Man, ktorú mal Liam venovať Miley na ich zásnubnej party. Hoci žiadna z týchto informácií nie je potvrdená a teda ide najmä o špekulácie, Liama na sociálnych sieťach Mileyini fanúšikovia vôbec nešetria. 

"Boli sme spolu od mojich 16tich rokov. Zhorel nám dom. Boli sme zasnúbení, no nemyslím si, že sme niekedy rozmýšľali nad tým, že sa vezmeme. Ale keď sme prišli o náš dom v Malibu, ak si vypočujete môj hlas pred touto udalosťou a potom, veľmi sa zmenil. Táto trauma zmenila môj hlas. Stratila som všetko. Chcela som to dať znova dokopy a tak som si povedala, že príroda ma chcela k niečomu prinútiť. Tak som sa zamerala na niečo iné, čo mi ostalo v živote a to bol náš vzťah," povedala v jednom z rozhovorov Miley. "Naozaj ho milujem a veľmi, veľmi, veľmi som ho milovala a stále budem," povedala ešte v decembri 2020 Miley. Jej ôsmy štúdiový album vychádza 10. marca. 

Najčítanejšie