Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mal podvádzať manželku, no jeho fanúšikovia sa tešia! Toto je dôvod!
Zdielať na

Mal podvádzať manželku, no jeho fanúšikovia sa tešia! Toto je dôvod!

V ére sociálnych sietí sa klebety šíria ešte rýchlejšie, než kedysi. Niekedy to nie je na škodu. Aspoň tak sa to zdá fanúšikom známeho herca.

Na sociálnej sieti TikTok je v súčasnosti množstvo videí, ktoré tvrdia, že herec Aaron Taylor-Johnson podvádzal svoju manželku Sam s hereckou kolegyňou Joey King. Hoci sa nevera v Hollywoode málokedy prepáči, Aaronovi fanúšikovia sa radujú. Nejde o potvrdenú informáciu, avšak o údajnej nevere počul už takmer každý. 

Ide hlavne o minulosť medzi Aaronom a Sam. Manželmi sú od roku 2012 a stretli sa pri nakrúcaní filmu Nanič chlapec v roku 2008. Aaron mal vtedy 18 rokov a Sam 42. V spoločnom rozhovore z roku 2019 pre Harper´s Bazaar však uviedli, že počas nakrúcania bolo všetko striktne profesionálne a nič romantické spolu nemali. "Hneď, ako sme dokončili filmovanie, mi povedal, že si ma vezme. Nikdy sme neboli na rande a ani sme si nedali bozk," povedala Sam a dodala, že Aaron ju požiadal o ruku v roku 2009 presne rok po tom, čo sa stretli prvýkrát. 

people.com

Roky sa tento pár snažil chrániť si súkromie najviac, ako vedel. Avšak ich vekový rozdiel stále u mnohých vyvolával čudné pocity, najmä preto, že Sam poznala Aarona už od mladého veku. Podľa 32-ročného herca si vekový rozdiel pri prvotnom zamilovaní sa do seba ani nevšimli. 

Momentálne Aaron čelí obvineniam z mimomanželského pomeru. Sam mal podvádzať s 23-ročnou kolegyňou z filmu Bullet Train, Joey King. Tá má byť zasnúbená s producentom Steven Pietom od marca 2022. Aférka medzi nimi podľa tiktokerky, ktorá s informáciou prišla, mala vzniknúť počas promovania ich spoločného filmu v Paríži, čo malo byť v júli minulého roka. Táto informácia nie je vôbec potvrdená a navyše sa s Aaronom v Paríži v tú dobu nachádzala aj jeho manželka. TikTok však momentálne žije touto údajnou aférkou a to len preto, že sa ukázalo, že používatelia tejto sociálnej siete nemajú radi Sam. Považujú jej vzťah s Aaronom za grooming, čo je v podstate vychovávanie či nadobudnutie dieťaťa alebo veľmi mladého človeka za zámerom sexuálneho vzťahu. Zatiaľ sa ku kauze nevyjadrila ani jedna zo strán. 

Najčítanejšie