Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jamie Lee Curtis o svojej nahej fotke na obálke časopisu: Ľudia to nechápali!
Zdielať na

Jamie Lee Curtis o svojej nahej fotke na obálke časopisu: Ľudia to nechápali!

Zdroj: AARP

Cez víkend dostala herečka Jamie Lee Curtis ocenenie za celoživotné dielo od časopisu AARP The Magazine. Nie je to však prvýkrát, čo tento magazín vzdal Jamie hold.

AARP The Magazine je časopisom, ktorý sa zameriava na ľudí starších ako 50 rokov. Práve, keď mala herečka Jamie Lee Curtis okrúhlu 50-tku, magazín si ju vybral za titulnú tvár. Bolo to ešte v roku 2008 a Jamie sa v tom čase fotila hore bez v bazéne. Avšak tieto fotografie vyvolali nečakaný šok u čitateľov a čitateliek. 

"Ľudia nevedeli pochopiť, prečo som hore bez! Bolo to perfektné vyjadrenie toho, ako divne ľudia vnímajú akýkoľvek prejav sexuality u starších ľudí," povedala Jamie. "Chcem byť staršia. Myslím si, že je za tým veľké množstvo sebaspoznávania. Cítim sa teraz oveľa lepšie, ako keď som mala 20. Som silnejšia a v každom smere múdrejšia. Som oveľa bláznivejšia ako predtým," pokračovala. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Po minulé roky sa Jamie vyjadrovala, ako neznáša plastické operácie a tiež vylepšenia, ktoré ľudia robia, aby vyzerali mladšie. Vyjadrila sa tiež k tomu, že momentálne pracuje na svojom prijatí namiesto podporovania márnosti. "Samozrejme, keď si umývam zuby, pozerám sa na seba do zrkadla. Aj keď si vytrhávam obočie. Ale keď vyleziem zo sprchy, nepozerám sa na svoje 63-ročné telo v zrkadle. Nepopieram, ako vyzerám, samozrejme, viem, ako vyzerám. Snažím sa žiť v sebaprijatí, no ak sa pozerám do zrkadla, je pre mňa náročnejšie sa akceptovať. Som viac voči sebe kritická. Ak sa nepozerám, menej si potom robím starosti," vysvetlila Jamie. Myslíte si, že je tento prístup správny? 

Najčítanejšie