Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vieme, kto si zahrá Michaela Jacksona! So slávnym spevákom je v príbuzenskom vzťahu!
Zdielať na

Vieme, kto si zahrá Michaela Jacksona! So slávnym spevákom je v príbuzenskom vzťahu!

Zdroj: apnews.com

Pripravovaná snímka Michael našla svojho kráľa popu.

Režisér Antoine Fuqua na svojom Instagrame v pondelok ohlásil, že Michaela Jacksona v biografickej snímke bude hrať jeho synovec Jaafar Jackson. "Snímka odhalí cestu muža, ktorý sa stal kráľom popu. Príde čoskoro," napísal pod príspevok Fuqua. 

ew.com

S biografickými snímkami sa za posledné roky roztrhlo vrece, no treba priznať, že obsadenie bolo takmer stále perfektné. Či už ide o Austina Butlera a jeho Elvisa, ktorý získal 8 nominácií na Oscara alebo Ramiho Maleka, ktorý v roku 2019 stvárnil Freddieho Mercuryho vo filme Bohemian Rhapsody. Vedeli by sme pokračovať aj ďalej, napríklad snímkami o divách Arethe Franklin či Whitney Houston. 

Michael Jackson si obhájil prezývku hitmakera aj na Broadway, kde mal muzikál o jeho živote, MJ The Musical, obrovský úspech. Film Michael však sľubuje, že sa na Jacksonov život pozrie objektívne a zahrnie do príbehu aj jeho kontroverzie ohľadom zneužívania detí a iných Jacksonových afér. Jafaar je rovnako, ako jeho ujo spevákom a jeho pieseň Got Me Singing má na YouTube 8 miliónov vzhliadnutí. 

Najčítanejšie