Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jennifer Grey sa vyjadrila k pokračovaniu Hriešneho tanca: Pod touto podmienkou na to pristúpi!
Zdielať na

Jennifer Grey sa vyjadrila k pokračovaniu Hriešneho tanca: Pod touto podmienkou na to pristúpi!

Zdroj: IMDb

Dala si podmienku, ktorú tvorcovia možno nesplnia.

Herečka Jennifer Grey povedala, že nebude nakrúcať pokračovanie Hriešneho tanca, pokiaľ nebude cítiť, že tento film si poriadne uctí zosnulého Patricka Swayzeho. Jennifer a Patrick hrali v hite Hriešny tanec v roku 1987 netradičný tanečný pár, ktorý sa do seba zamiloval aj vďaka spoločnej vášni k pohybu. 

"Nevieme zatiaľ povedať nič bližšie, pretože mojím cieľom je uctiť si Patricka. Uctíme si tak aj fanúšikov, ktorí majú radi pôvodný film. Ak chcú robiť nový film, musí to byť dobré. Určite sa to však bude nakrúcať. A veľmi sa na to teším. Ale je to niečo, čo odmietam robiť, pokiaľ to nebude perfektné, takže sa snažím, aby sme si boli istí, že si ho uctíme," povedala 62-ročná herečka.  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Grey (@jennifergrey)

V máji 2022 Jennifer v talkshow herečky Drew Barrymore priznala, že vo filme bude dostatok tanca, hudby aj sexu. Pokiaľ ide o obsadenie priznala, že Harry Styles by bol perfektnou voľbou do úlohy, ktorú kedysi hral Patrick Swayze. Avšak, ak milujete Patricka Swayzeho, tešiť sa môžete aj na ďalší remake jeho filmu. Pôjde o snímku Duch z roku 1990, na ktorom už teraz pracuje herec Channing Tatum. 

Najčítanejšie