Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Pamela Anderson chce ďalšiu svadbu: Jej posledné manželstvo trvalo 12 dní!
Zdielať na

Pamela Anderson chce ďalšiu svadbu: Jej posledné manželstvo trvalo 12 dní!

Zdroj: Variety

Pamela mala 6 manželov, no je otvorená nájsť si ďalšieho.

Herečka Pamela Anderson sa u moderátora Jimmyho Kimmela vyjadrila, že sa chce znova vydávať. 55-ročná herečka práve promuje svoj dokument Pamela, a Love Story, ktorý už nájdete na Netflixe. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pamela Anderson ? (@pamelaanderson)

"Dúfam, že sa ešte vydám. Mám ešte pred sebou veľa rokov," povedala. Pameline prvé manželstvo bolo s muzikantom Tommym Leem z kapely Mötley Crüe ešte v roku 1995. S Leem má dvoch synov, Brandona a Dylana. Jej ďalšími manželmi boli napríklad Kid Rock, Rick Salomon, s ktorým sa vzali dvakrát alebo aj jej bodyguard Dan Hayhurst. V roku 2020 si vzala filmového producenta Jona Petersa, s ktorým bola vydatá 12 dní. Avšak tvrdí sa, že nešlo o oficiálne manželstvo, nakoľko nikdy nepodpísali oficiálne dokumenty. 
"Je mi dobre, aj keď som sama so svojimi psami. Potrebujem ich. Nemôžem byť až taká osamelá. Mala som divoký život a stretla som veľa zaujímavých ľudí, zažila som aj mnoho zaujímavých milostných vzťahov. Mám však pocit, že môj život je romantickejší teraz, než kedykoľvek predtým," povedala v rozhovore pre Vanity Fair. 

Najčítanejšie