Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Armie Hammer po hrozných obvineniach konečne prehovoril: Toto svet nečakal!
Zdielať na

Armie Hammer po hrozných obvineniach konečne prehovoril: Toto svet nečakal!

Zdroj: ew.com

Armie Hammer sa konečne vyjadril.

Prešli takmer 2 roky od znesenia obvinení mnohých žien zo sexuálneho zneužívania známym hercom. Armie Hammer, ktorý má momentálne 36 rokov, sa rozhodol povedať svoju časť príbehu. Nešlo však o ospravedlnenie, ktoré svet čakal. 

Herec prezradil, že bol v mladosti sexuálne zneužívaný. Aj to ho neskôr viedlo k samovražedným myšlienkam. Zároveň poprel, že ktorékoľvek z tvrdení voči nemu v rámci sexuálneho zneužívania je pravdivé. Avšak priznal, že sa k svojim expartnerkám nesprával stále ukážkovo. 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Popcorns (@popcornsapp)

Armie v rozhovore tiež povedal, že zneužívaný bol mladým pastorom ešte vo veku 13 rokov, čo ho údajne viedlo k záľube v BDSM sexe. Bývalými partnerkami však bol obvinený aj z kanibalistických chúťok. "Sexualita prišla do môjho života spôsobom, ktorý som vôbec nemal pod kontrolou. Bol som v tejto situácii bezmocný. Sexualita mi bola predstavená v strašidelnej forme. Viedlo to teda k tomu, že som chcel mať neskôr v živote kontrolu v sexuálnych situáciách," povedal Armie. Sexuálne zneužívanie pre média potvrdila Armieho krstná mama Candace Garvey. 

"Hodil som sa do oceánu a plával som tak ďaleko, že som dúfal, že sa utopím alebo že do mňa narazí nejaká loď alebo že ma zožerie žralok. Potom som si uvedomil, že moje deti sú na pobreží a nemôžem im to urobiť," povedal k pokusu o samovraždu. Armie po obvineniach prišiel o každú pracovnú ponuku a príležitosť a dokonca mu zrušili aj spolupráce na už rozpracovaných projektoch. Spoluprácu s ním zrušila aj jeho agentúra. Hoci po dvoch rokoch ľudia čakali na ospravedlnenie, dočkali sa len výhovoriek, ktoré ho viedli k jeho správaniu. Myslíte si, že to stačí? 

Najčítanejšie