Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Aférky, ktoré vznikli pri nakrúcaní filmov: Pamätáte si na tieto kauzy?
Zdielať na

Aférky, ktoré vznikli pri nakrúcaní filmov: Pamätáte si na tieto kauzy?

Nie je nezvyčajné, že vzťahy môžu vznikať aj na pracovisku. Avšak môže to byť problém, ak niekto ide do tohto vzťahu ešte zadaný.

Kristen Stewart a Rupert Sanders 

Kristen a Rupert, ktorý režíroval film Snehulienka a lovec, boli počas nakrúcania videní, ako sa bozkávajú. V tom čase Kristen chodila s Robertom Pattinsonom. V roku 2012 však vydala vyhlásenie k celej situácii. "Veľmi ma mrzí bolesť a potupa, ktorú som spôsobila ľuďom, ktorí mi boli blízki. Tá krátka nerozumnosť zničila najdôležitejšiu vec v mojom živote, osobu, ktorú milujem a rešpektujem najviac, Roba. Milujem ho, milujem a ospravedlňujem sa mu," povedala. V roku 2019 sa znova vrátila k tejto udalosti. "Vtedy sme žili v inej dobe, viete, čo tým myslím? Myslím si, že tá hanba bola absurdná," povedala v tom čase Kristen. 

hellomagazine.com

Evangeline Lilly a Dominic Monaghan 

Dominic mal vzťah s Evangeline, keď povedal, že ho počas nakrúcania seriálu Lost, podviedla. Avšak, za túto skutočnosť obvinil seba, pretože v tom čase mal problém s užívaním drog. "Myslím si, že sa obzerala okolo seba, čo je ešte v ponuke. Nanešťastie, trochu sa nám to skrížilo, čo ma dosť hnevalo a vybuchlo mi to do tváre dosť hrozným spôsobom," povedal Dominic v podcaste u Anny Faris. 

hellomagazine.com

Harrison Ford a Carrie Fisher 

Carrie priznala, že mala aférku so ženatým Harrisonom Fordom počas nakrúcania Star Wars. Celé to malo trvať tri mesiace. Carrie údajne žila v predstave, že kvôli nej opustí svoju ženu. 

hellomagazine.com

Kenneth Branagh a Helena Bonham Carter 

Kenneth opustil herečku Emmu Thompson pre Helenu ešte v roku 1994. "Mala som veľmi zlomené srdce," povedala o kauze Emma. 

hellomagazine.com

Lily James a Dominic West

Lily a Dominic hrali otca a dcéru vo filme The Pursuit of Love, no neskôr ich paparazzi videli v Ríme bozkávať sa. Dominic je ženatý, avšak po tom, čo sa v médiách objavili fotky s mladšou kolegyňou, vrátil sa späť k svojej manželke a dokonca vydali vyjadrenie o tom, že je medzi nimi všetko v poriadku. 

hellomagazine.com

Najčítanejšie