Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vzniká film od tvorcov seriálu Koruna: Je o jednom z najväčších škandálov kráľovskej rodiny posledných rokov!
Zdielať na

Vzniká film od tvorcov seriálu Koruna: Je o jednom z najväčších škandálov kráľovskej rodiny posledných rokov!

Zdroj: SITA

Film zachytáva škandály princa Andrewa.

Pokiaľ ide o modernú kinematografiu a britskú kráľovskú rodinu, ľudia túto kombináciu milujú. Avšak kráľovská rodina už má rôznych adaptácií svojich životov pomerne veľa a nedá sa povedať, že by ich stále zobrazovali len v dobrom svetle. Netflix sa rozhodol zamerať na udalosti, ktoré vyplývajú z rozhovoru princa Andrewa z roku 2019 pre BBC. V ňom priznal blízky priateľský vzťah so zosnulým Jeffreym Epsteinom. Kto toto meno pozná asi vie, že neprináša nič dobré. 

Teraz už aj vieme, kto v snímke o škandáloch bude hrať. V hlavných úlohách sa objavia Gillian Anderson a Rufus Sewell. Gillian bude hrať reportérku, ktorá spomínaný rozhovor s princom viedla a Rufus zas neslávne známeho princa. 

yahoo.com

Film sa má bližšie pozrieť na prácu tímu, ktorý princa do relácie pozval a aj to, ako prišli na jeho prepojenie s Epsteinom. Možno dostaneme aj odpoveď na otázku, prečo princ tento rozhovor vôbec podstúpil. Na projekte bude pracovať Philip Martin, britský režisér a scenárista, ktorý sa podieľal napríklad aj na známom seriáli Koruna. "Chcem divákom a diváčkam ukázať, aké udalosti viedli k rozhovoru s princom Andrewom. Chcem ukázať príbeh, ktorý stál za odpoveďami vo svete špekulácií. Je to film o moci, privilégiu a rôznych pohľadoch a aj o tom, ako posudzujeme, čo je pravda," povedal Martin. V zásadnom rozhovore sa princ okrem spojenia s Epsteinom vyjadril k pomeru s Virginiou Giuffre, ktorá mala v čase ich sexuálneho vzťahu len 17 rokov. Krátko po rozhovore princ vyhlásil, že sa sťahuje z očí verejnosti a stiahol sa zo všetkých oficiálnych kráľovských povinností. 

Najčítanejšie