Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Prvá fotka z pokračovania Jokera rozbila internet! Predstavuje novú postavu v podobe Lady Gaga!
Zdielať na

Prvá fotka z pokračovania Jokera rozbila internet! Predstavuje novú postavu v podobe Lady Gaga!

Štúdio DC privítalo ďalšiu blondínku, ktorá priláka fanúšikov a fanúšičky.

Lady Gaga aj režisér Todd Phillips zdieľali prvú fotografiu z nakrúcania filmu Joker: Folie à Deux. Ide o pokračovanie snímky Joker z roku 2019. Nový podtitul v preklade znamená "šialenstvo zdieľané dvomi" a referuje na psychózu zdieľanú dvoma individuálnymi osobami. Druhé pokračovanie by dokonca malo byť muzikálom situovaným do blázinca Arkham Asylum. 

Za svoju úlohu Arthura Flecka získal Joaquin Phoenix Oscara a film sa tešil z pozitívnej kritiky. Preto sa nemôžeme čudovať, že  krátko po odpremiérovaní prvého Jokera ohlásili jeho pokračovanie, ktoré sa tiež bude odohrávať v Gotham City a odkazovať bude aj na rodinu Wayneovcov. Štúdio Warner Bros. potvrdilo, že Gaga bude hrať Harley Quinn, avšak z iného univerza ako je rovnaká postava, ktorú už hrá Margot Robbie. Ktovie, ako sa štúdio DC rozhodne naložiť s touto postavou, nakoľko tentoraz prerábajú celú dejovú líniu svojich filmov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Vo filme Joker: Folie à Deux uvidíme aj Catherine Keener, Brendana Gleesona a Zazie Beetz, ktorá hrala už aj v prvom filme. Premiéra je naplánovaná na október 2024. 

Najčítanejšie