Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nebinárna herečka zo seriálu Koruna: Rada by som si zahrala mužskú alebo nebinárnu rolu!
Zdielať na

Nebinárna herečka zo seriálu Koruna: Rada by som si zahrala mužskú alebo nebinárnu rolu!

Zdroj: townandcountrymag.com

Herečka známa svojou postavou mladej princeznej Diany chce preskúmať aj iné úlohy.

Talentovaná, 27-ročná, Emma Corrin sa identifikuje ako nebinárna osoba, avšak doposiaľ jej boli ponúknuté len ženské úlohy. Pre magazín Vanity Fair priznala, že by chcela vyskúšať aj nebinárne, či mužské úlohy. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

"Je to zaujímavé, že mi neponúkajú mužské úlohy, ale ja by som sa do toho vnorila rovnako. Je to asi o tom, ako ma v biznise vnímajú a vidia, no dúfam, že sa to zmení. Krása v hraní je aj o tom, že vezmete postavu, ktorá nie je úplne ako vy a nezdieľa s vami skúsenosti. Je to spôsob objavovania. Rada by som však hrala aj nebinárnu osobu, zaujímam sa o nové postavy, mužské postavy. Čokoľvek, pokiaľ to bude v poriadku," povedala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

"Existuje veľa nebinárnych úloh. Potrebujeme podporovať queer scenáristov a vytvárať projekty, kde sa budú tieto scenáre stávať skutočnosťou. Pre mňa je nebinárnosť veľmi fluidným priestorom, kde neodmietam feminitu ani maskulinitu. Prijímam ich obe. Moja skúsenosť na Zemi bola až donedávna ženská. Stále mám túto svoj časť rada," povedala Emma. Za nebinárnu sa Emma vyhlásila v roku 2021. "Viem, ako profily iných ľudí pomohli v tom čase mne a to je moja motivácia v tejto chvíli. Chcem  ostať na sociálnych sieťach," priznala v súvislosti s hejtom, ktorý po coming oute prišiel práve na jej profil na sociálnej sieti. 

Emmu budeme v budúcnosti môcť vidieť v novom spracovaní filmu Nosferatu či snímke Deadpool 3.

Najčítanejšie